wiec licytujcie.. ruska plandeke na niemieckim portalu aukcyjnym

Moderator: Student
E no! stary!Bubu pisze:Ja też, ja też, JA TEŻ!Mam za to 8-10 dziur w podłodze, których łączna powierzchnia jest większa od nielicznych istniejących elementów podłogi!
![]()
Nie mam właściwie nic co by działało albo było całe bo dopiero wyciągnąłem tego parcha, co go teraz robie, z krzaków...
![]()
i co najgorsze nie mam przednich lewych drzwi, których chyba nigdzie nie ma...![]()
Wygląda na to Student, że jesteśmy w podobnej sytuacji!![]()
![]()
( jak pewnie wielu szaleńców na tym forum...)
Zgadza się! Na foto widać rzeczone krzaki i rzeczonego parcha! A za nim, tam w głębi stoi drugi, którym jeżdże, też Gaz, noo... przenajmniej kiedyś go przypominał......jak widać na foto...
Wiem, wiem, że nie pasują są ciut za wąskie...Zresztą nigdzie tych drzwi cholernych nie mogę znaleźć. To znaczy znalazłem, ale same prawe...A to komandorka? Jakby był zwykły, to bym Ci mógł za browara dwie pary drzwi oddać... ale nie pasują... ja w ogóle drzwi wypieprzyłem. Odciążam przód, he he - cieżkiego mam grilla.
Bubu pisze:Mam problem.Szukam plandeki do komandorki...Wiem, wiem, mogę sobie długo szukać, ale może ktoś taki brezent ma i da cynka? Albo chociaż ktoś sobie dorabiał i wie z czego najlepiej takie ustrojstwo dosztukować?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość