Wojdył GAZ69
Moderator: Student
Ad1. A w zacisku nie ma cylinderka? Patrz pan, czego to ludzie nie wymyślągri74 pisze:1 Przy tarczach sa zaciski a nie cylinderki.
2 ilosc płynu w jednym zacisku na pewno jest większa niz w jednym cylinderku
3 Jeżeli średnica tłoczka w zacisku wynosi około 5-6 cm to żeby go wypchnąć w kierunku tarczy ilosc płynu tez jest wieksza niz w cylinderku
4 A na hamulce nie narzeka
Nooo, jak potrzebujesz ostrzej odhamować, trzeba w ten pedał naprawdę nadepnąć od serca... meśkowe serwo na pewno trochę by sprawę ułatwiło - chyba ze dwa razy większa średnica, jakby nie było...Artur pisze:SebastianS pisze:Uwierz mi, siła potrzebna do zahamowania w Mag-owym gaziku jest mniej więcej taka, jak przy jednostopniowej pompie bez serwa... Coś o tym wiemDarek pisze:ja mam od zuka serwo i Mag też ma takie i robi
Kuuufa, może być problem...wupasek pisze:jak sie stawisz w niedziele w okolicy Piotrkowa to pewnie Darek podaruje Ci jedna kopie na wlasnoscSebastianS pisze:Ja myślę, że nie posępisz i film udostępnisz??Darek pisze:faktycznie mam nawet na filmie nagrane jak hamujesz na końcu odcinka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości