"a najlepiej ramę z moim numerem"czesław&jarząbek pisze:a ma ktoś gotowy szablon do namalowania numeru?

Moderator: Student
Szablon wydrukuj se na kompie, dopasuj optymalny wzór i wielkość czcionki. Użyj możliwie najgrubszy papier, bo zwykły jak farby dostanie to w rulon się zwija, wytnij nożykiem do tapet, proste odcinki od linijki, łuki od ręki, przyłóż do ramy i tryśnij. Wzoruj się na ramie Dawida. Pamiętaj zostawić "łączniki" między szablonem a środkami cyfr w takich cyfrach jak 8 czy 0 bo jak się z cięciem rozpędzisz to się szablon rozpierdzieli i dupa z malowania. Poza tym łączniki te usztywniają szablon, i są w praktycznie we wszystkich cyfrach. Wzoruj się j.w.czesław&jarząbek pisze:rame se wyspawaj, ja potrzebuję tylko ten durny numer nabazgrać.
to sprawdź ile Honkery kosztują dla MONu...oni mają inny świat cenowyczesław&jarząbek pisze:... te defędery dla monu kosztowały mniej więcej 2.5razy tyle co w salonie dla normalnego obywatela z ulicy
zawsze znajdzie sie jakaś filozofia do braku odwagi..czesław&jarząbek pisze:
numer bedzie machnięty z ręki. dam sobie uciąć cokolwiek...ale widziałem przynajmniej dwa razy w życiu sowieckie, kolorowe tablice z rożnymi zagadnieniami gieza i tam numer był pokazany z ręki robiony.
te szablony to jakiś wymysł lwp moim zdaniem.
aleś sie wypowiedział...dawidbajorek pisze:zawsze znajdzie sie jakaś filozofia do braku odwagi..czesław&jarząbek pisze:
numer bedzie machnięty z ręki. dam sobie uciąć cokolwiek...ale widziałem przynajmniej dwa razy w życiu sowieckie, kolorowe tablice z rożnymi zagadnieniami gieza i tam numer był pokazany z ręki robiony.
te szablony to jakiś wymysł lwp moim zdaniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość