majowy motobazar
Moderator: Student
Re: majowy motobazar
kto był? ja właśnie dotarłem do domu Mava nie było 

kupiłem nowość na bazarze chleb ze smalcem i kiełbasą zasmażaną - ten zestaw robił furorę. Co do sprzętu to do gaza była ramka nowa szyby za 400 zł klapa tył 400zl - obie poszły do gościa z allegro - brakło mi 3 minut...
były regulatory nowe po 40 zł, cewki po 80zł, Litwin miał trochę części ale nic specjalnego, dużo drożej niż na rynku -nie za bardzo podatny na handlowanie, kupowali ludzie błotniki syfy po 150zl - wiec chyba się kiedyś wybiorę ze swoimi dziadami to wysprzedam wszystko , lampki komory silnika po 100 zł , dwie nowe opony ya-248 po 100 euro - nikt nie kupił, nowy gaźnik k-22G do ciężarówki za 100 euro, dywaniki nowe fajne z porządnej gumy od gościa co dałem mu na wzór i powiem ze jakość super, banka na olej za 500zl - o 13-tej jeszcze była, komplet zaworów polskich za 100zl, nowe tłoki 88 nominał po 100zl, zdecydowanie mniej pijanych niż normalnie - wiec nie wiem o co chodzi, no i tradycyjne zestawy- balony, noże ceramiczne , super kleje, sprzęt niewiadomego pochodzenia, niewiadomego przeznaczenia, jedna komandorka na lawecie - z której nic nie nadawało się do ponownego użycia, goście w przyciasnych skórach - widać że dobrobyt jest, panie na szpilkach, dziadki co wymieniały się info o zabiegu co to wkręcają w miednice by zawias w nodze był jak nowy
gdyby nie to ze pogoda ok to bym nie pojechał. -kupilem regulator za 40, nowa chłodnice za 600 .
były regulatory nowe po 40 zł, cewki po 80zł, Litwin miał trochę części ale nic specjalnego, dużo drożej niż na rynku -nie za bardzo podatny na handlowanie, kupowali ludzie błotniki syfy po 150zl - wiec chyba się kiedyś wybiorę ze swoimi dziadami to wysprzedam wszystko , lampki komory silnika po 100 zł , dwie nowe opony ya-248 po 100 euro - nikt nie kupił, nowy gaźnik k-22G do ciężarówki za 100 euro, dywaniki nowe fajne z porządnej gumy od gościa co dałem mu na wzór i powiem ze jakość super, banka na olej za 500zl - o 13-tej jeszcze była, komplet zaworów polskich za 100zl, nowe tłoki 88 nominał po 100zl, zdecydowanie mniej pijanych niż normalnie - wiec nie wiem o co chodzi, no i tradycyjne zestawy- balony, noże ceramiczne , super kleje, sprzęt niewiadomego pochodzenia, niewiadomego przeznaczenia, jedna komandorka na lawecie - z której nic nie nadawało się do ponownego użycia, goście w przyciasnych skórach - widać że dobrobyt jest, panie na szpilkach, dziadki co wymieniały się info o zabiegu co to wkręcają w miednice by zawias w nodze był jak nowy

- toruńskigazik
-
Targowanie cen u litwina to cała historia. Kolega usiłował kupić u niego lampy. Był niezły ubaw.rafał29 pisze:kupiłem nowość na bazarze chleb ze smalcem i kiełbasą zasmażaną - ten zestaw robił furorę. Co do sprzętu to do gaza była ramka nowa szyby za 400 zł klapa tył 400zl - obie poszły do gościa z allegro - brakło mi 3 minut...
były regulatory nowe po 40 zł, cewki po 80zł, Litwin miał trochę części ale nic specjalnego, dużo drożej niż na rynku -nie za bardzo podatny na handlowanie, kupowali ludzie błotniki syfy po 150zl - wiec chyba się kiedyś wybiorę ze swoimi dziadami to wysprzedam wszystko , lampki komory silnika po 100 zł , dwie nowe opony ya-248 po 100 euro - nikt nie kupił, nowy gaźnik k-22G do ciężarówki za 100 euro, dywaniki nowe fajne z porządnej gumy od gościa co dałem mu na wzór i powiem ze jakość super, banka na olej za 500zl - o 13-tej jeszcze była, komplet zaworów polskich za 100zl, nowe tłoki 88 nominał po 100zl, zdecydowanie mniej pijanych niż normalnie - wiec nie wiem o co chodzi, no i tradycyjne zestawy- balony, noże ceramiczne , super kleje, sprzęt niewiadomego pochodzenia, niewiadomego przeznaczenia, jedna komandorka na lawecie - z której nic nie nadawało się do ponownego użycia, goście w przyciasnych skórach - widać że dobrobyt jest, panie na szpilkach, dziadki co wymieniały się info o zabiegu co to wkręcają w miednice by zawias w nodze był jak nowygdyby nie to ze pogoda ok to bym nie pojechał. -kupilem regulator za 40, nowa chłodnice za 600 .
Liczy się tylko frajda
!!!!!
Był Gaz 69

Był Gaz 69
widzę ze fanty z motobazaru sie pojawiają na allegro - trochę droooogo
Poza przeróżnymi gratami do 69, widziałem też maskę, atrapę i felgi do czapaja (atrapa w stanie przeciętnym za jedyne 200€
)
Pogoda dopisała i oglądacze też dopisali, takich tłumów na MWB jeszcze nie widziałem.

Pogoda dopisała i oglądacze też dopisali, takich tłumów na MWB jeszcze nie widziałem.
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
wczoraj przejazdem zahaczyłem późnym popołudniem o motocyklowy bazar w warszawie - coś na wzór weteran bazaru, ceny jak na warszawie. Litwin w styczniu ramkę szyby nowa sprzedawał za 600 a klapę za 400 - teraz już ceny z allegro 1100 i 1000 ,generalnie było trochę drobnicy i można było poszperać w gratach ze złomowiska, znalazłem gaźnik k-22r za 30zl... .
- dawidbajorek
-
ja dzisiaj na spacerze znalazłem to

oryginał z napisem made in ussr
jak ktoś chętny podam współrzędne na GPS 

oryginał z napisem made in ussr

46....469 

odwiedził ktoś wczorajszy weteran bazar w Lodzi ? mi udało się przypadkowo dojechać o 12 i trochę dupereli było
- toruńskigazik
-
Witajcie. Nie będę zakładał nowego wątku i wykorzystam ten. W kwietniu w Toruniu odbędzie się pierwsza edycja imprezy Motobazar Toruń. Na chwilę obecną sprawa wygląda obiecująco, oby wiosenna pogoda dopisała. Strona internetowa jest w przygotowaniu więc wklejam link do FB. https://www.facebook.com/events/1861145877491063/
Liczy się tylko frajda
!!!!!
Był Gaz 69

Był Gaz 69
bylem dzisiaj na weteranbazar w lodzi.... bryndza total
Też byłem i tak samo jak Ty nic ciekawego nie widziałem. Syn tylko czarnoprochwca kupił.
Gazy 69
Był ktoś może w Toruniu na bazarku?
Ja sobie dziś przypomniałem i się zdziwiłem, że to było półtorej tygodnia temu
Ja sobie dziś przypomniałem i się zdziwiłem, że to było półtorej tygodnia temu

GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
bylem, trochę gratów jak to zwykle kupiłem , generalnie duży bazar
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
chyba cena biletu bo w styczniu kosztowal 15 a w maju dyche
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Darek pisze:6.7 maja był bajzel w Łodzi, był ktoś oprócz mnie ?
hej
dalej trzymasz gazika?
chyba czas zmienić trasę do domu i do ciebie na kawę wstąpić

TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
no blisko trafiłeś z cena , na kwiatowym parkingu menele poubierani w kamizelki po 20 dychy kasowali- oczywiscie nawet nie zapytałem o paragon bo bylem szczęśliwy ze otworzyli bramę
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
kpeugeot pisze: dalej trzymasz gazika? - oczywiście
chyba czas zmienić trasę do domu i do ciebie na kawę wstąpić
zapraszam
drydnij wcześniej nr ten sam co miałem.
Gazy 69
odwiedzialem dzisiaj styczniowy motobazar - jeszcze 3-4 lata i w styczniu bedzie 10 stoisk... generalnie to miernota totalna - malo co do gazika
Duch w narodzie ginie . A tak na marginesie też wolę wiosnę .