Gaz 67b
Moderator: Student
fotki moge poskanowac i wyslac jesli zainteresowany chce
naprawde fajne autko-ogladam wlasnie zdjecia z tej imprezy..to chyba bylo otwarcie sezonu..ja tych fotek ze 200 mialem ze 180 jeszcze zostalo...rozne auta...nawet Wojtka Polowca w czarnym, mocno uzbrojonym wronglu widze

naprawde fajne autko-ogladam wlasnie zdjecia z tej imprezy..to chyba bylo otwarcie sezonu..ja tych fotek ze 200 mialem ze 180 jeszcze zostalo...rozne auta...nawet Wojtka Polowca w czarnym, mocno uzbrojonym wronglu widze
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
Jak czytam na tym forum nazwisko Szelągowski Marek, to mnie krew zalewa!!!! Przestrzegam wszystkich przed tym gościem, Niech nikomu do głowy nie przejdzie robić cokolwiek ze swoim samochodem w jego warsztacie o nazwie AGAL przy ul. Łopuszańskiej w W-wie, bo straci tylko pieniądze i wszystkie nerwy!!! Ten gość to wyjątkowa łajza i złodziej!!!
Jeszcze raz lojalnie przestrzegam!!!!!
Jeszcze raz lojalnie przestrzegam!!!!!
to byl raczej Marek Jarosz z Kziem Potocznym, slynna akcja jak startowali czapajem w ekstremie, i podnosili cisnienie wrong-lerów , ktorzy musieli sie na winchach ciagacDragunov pisze:fotki moge poskanowac i wyslac jesli zainteresowany chce![]()

a faktycznie czapaj ten nalezy tereaz do Rajmunda Sz.
jak masz jego foty to przeslij mi prosze, przekaze im
tereaz mam inny nr
http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2005/1_puc ... g_0151.jpg
- USPD + data moich urodzin, a z drugiej strony USAD+ data urodzin siostry
( nasz inicjaly)
http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2005/1_puc ... g_9712.jpg
a to czapaj i Raymund we wlasnej osobie

- USPD + data moich urodzin, a z drugiej strony USAD+ data urodzin siostry

http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2005/1_puc ... g_9712.jpg
a to czapaj i Raymund we wlasnej osobie

Doszly, dzieki.Dragunov pisze:Drako fotki poszly. Jaki tam silnik w tym czapaju jest?
w czapaju jest s-21 wiec straszna maszyna

ogolnie , to chyba Raymund tym autem potrafi jezdzic, komu innemu , rozsypalby sie na pierwszym winklu.
Inne prioryety finansowe, nie daja mu mozliwosci , na porzadne zrobienie autka.
ale Raymund jest bardzo dobrym kierowca, wiec auto jest hmm
wykorzystywane zgodnie, z przeznaczeniem. ale jest niestety mocno niedoinwestowane. ale nie raz zestaw czapaj&Raymund udowodnili ze to autko potrafi bardzo duzo...
no wtedy w bielsku w klasie extrm mieszali..w porownaniu z innymi (mam te uzbrojone po zeby wrongle na mysli) wygladal jakby z nieco innej epoki ale robil. Na drugi dzien mu chyba cos w p. moscie wybuchlo na torze quadowym. walczyl w kazdym razie dzielnie.
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
- DZIK_I_CZAPAJEW
-