wiking pisze:

Krys

Proszę

To juz było na forum wałkowane

Jedna z łyżek miała okrągłą końcówkę i służyła do lewara , zresztą parę lat temu dałem w Darłówku zaprzyjaźnionemu Duńczykowi który przyjeżdża na zloty GAZikiem

Poza tym jakTy widzisz podnoszenie GAZika za pomocą takiej króciutkiej dźwigni , cho mi się przytrafiło użyc do lewarka większy śrubokręt ale do przyjemności to naprawdę nie należy

Mówisz ze bylo to na forum walkowane. To ja sie pytam w takim razie na jakim forum???????
Bo na pewno na tym forum nikt nie walkowal tego NIGDY ze koncówka lyzki do opon ma byc okrogla- to jakies bzdury.
Kolejne pytanie do Ciebie. Czy Ty czytales cokolwiek w tym watku o orginalnych narzedziach co tu jest zamieszczane itp....czy tez tak dla jajec cos smiesznego Chciales tu napisac

.
Daj mi namiar na tego Dunczyka....mam tyle narzedziowego shita jaki sie mi nazbieral podczas zakupów razem z orginalnymi narzedziami ze chetnie temu dunczykowi to opchne - jak lyknol taka lyzke jako orginal, to znaczy ze lyknie wszystko

. Zyskami sie nawet podzielimy. Final bedzie taki ze ja bede zadowolony ze sie pozbylem narzedziowego gowna, Ty tez cos zarobisz i dunczyk bedzie szczesliwy

. Serio mowie - dawja namiary na tego dunczyka

.
Poziom wiedzy o orginalnych narzedziach w tym watku osiagnol juz taki poziom ze twierdzenia o jakiejs okroglej koncówce lyzki do opon i ze to do lewarka.... to traktuje jako weekendowy humor po obaleniu 5...nie...10 flaszek dobrego samogona

.
Znacznie bardziej orginalnym gazikowym osprzetem niz opisywana przez Ciebie lyzka do opon wydaje sie byc na przyklad taki element:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4779078100
Oczywiscie polecam kupowanie tylko orginalnego osprzetu tego typu i trzymanie go w torbie która sie znajduje na drzwiach gazika po stronie kierowcy

- fabryka w kazdym gaziku taki zestaw umieszczala na wypadek ,,W''

.