GAZ w archiwalnych zdjęciach
Moderator: Student
Re: GAZ w archiwalnych zdjęciach
może to ukrainiec
, służba w Советская армия - wtedy nie było podziału na rożnych kacapów , poza tym i na marginesie jeszcze mnie do końca nie pojebało z tą wojną , jak sam tytuł mówi - Gaz w archiwalnych zdjęciach- wiec foty przedstawia gazika - a ze ktoś w oddali widzi UFO, Jezusa, czy gwałconego murzyna to wiesz ze mnie to j..... i jeszcze wam te amerykance wyjdą bokiem

Ostatnio zmieniony wt sie 16, 2022 11:54 pm przez rafał29, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawidbajorek
-
Re: GAZ w archiwalnych zdjęciach
Nie denerwuj się, jest jak jest… ciesz się że nikt tutaj nie pyta już o to gdzie jest nabity numer ramy w gaziku.rafał29 pisze: ↑śr sie 10, 2022 8:20 pmmoże to ukrainiec, służba w Советская армия - wtedy nie było podziału na rożnych kacapów , poza tym i na marginesie jeszcze mnie do końca nie pojebało z tą wojną , jak sam tytuł mówi - Gaz w archiwalnych zdjęciach- wiec foty przedstawia gazika - a ze ktoś w oddali widzi UFO, Jezusa, czy gwałconego murzyna to wiesz ze mnie to j.....
Dopisywanie tutaj politycznych akcentów do treści zamieszczanych na tym forum jest mówiąc delikatnie mizernym aktem patriotyzmu czy też solidarności z Ukraińcami.
46....469