REMONTUJE GAZika 69M

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » czw gru 23, 2004 12:57 am

DZIK_I_CZAPAJEW pisze: [ciach]...zbudowanie dwoch samochodow zajeło niecały rok ...[ciach]
:wink:...sranie w banie... :wink:
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

Awatar użytkownika
STAS

Kontaktowanie:

Post autor: STAS » pt gru 24, 2004 3:40 pm

mając do dyspozycji same soboty zrobić remont w trzy miechy?? :evil: powodzenia. Od miesiąca nie miałem czasu zajrzeć do garazu i to wcale nie znaczy że nie chcę. Bo nie mogę na tyłku wysiedzieć. Auto pod Olsztynem a ja siedzę w Gdańsku. A dodam że od jakichś dwoch miesięcy robię remont SILNIKA. Nie mówiąc o całym samochodzie. Między świętami będę miał czas, to znowu blokuje mnie oczekiwanie na części. Ale może w ferje skończę z tym silnikiem :)
powodzenia i wesołych świąt.

Awatar użytkownika
SebastianS

Post autor: SebastianS » pt gru 24, 2004 4:15 pm

MOC pisze:
wupasek pisze:
MOC pisze:dwa lata to standard podczas normalnego remontu 8) no chyba, ze w tym czasie dopadnie cie magiczna petla zbrojen, wowczas to juz mozna zaczac liczyc czas remontu w latach swietlnych...
:)21

tee.. naukowiec .. jestes pewien ze rok swietlny to miara czasu? :roll:

posrednio....
:)21
Heh, pośrednio to nawet stopień Celsjusza jest miarą odległości :)21

Awatar użytkownika
Jarek_

Post autor: Jarek_ » pt gru 24, 2004 10:34 pm

to zobaczymy jak ze mna bedzie, UAZ robimy z kumplem z 7 lat i jest jeszcze nie skonczony :)3
a swojego gaza mam zamiar zrobic do wakacji po swietach zaczynam go rozbierac remoncik prawie kapitalny bez silnika skrzyni i reduktora to jest ok,
rama i buda idzie do piaskowania zobaczymy jakie beda tego efekty.
Mysle ze jak bym mial miesiac wolnego to bym w lutym sobie juz gazem jezdzil :-?

Awatar użytkownika
wiking

Post autor: wiking » pt gru 24, 2004 10:54 pm

Jarek_ pisze:to zobaczymy jak ze mna bedzie, UAZ robimy z kumplem z 7 lat i jest jeszcze nie skonczony :)3
a swojego gaza mam zamiar zrobic do wakacji po swietach zaczynam go rozbierac remoncik prawie kapitalny bez silnika skrzyni i reduktora to jest ok,
Mysle ze jak bym mial miesiac wolnego to bym w lutym sobie juz gazem jezdzil :-?
:D Qrde !! Jarek,o czym ty mówisz ?? byle UAZa robisz 7 lat a porządnego GAZika chcesz w miesiąc postawić na nogi ?? stuknij się w.... !! :o
ostatni wiking w RzeczpospolitejObrazek

Awatar użytkownika
Jarek_

Post autor: Jarek_ » pt gru 24, 2004 11:00 pm

dlaczego nie rama stan idealny tylko piaskowanie i malowanie buda tylko do zrobienia progi i podloga pod nogami kierowcy i pasazera to nie wiem z czym jest problem :)2
UAZ to inna historja jest, z uaza to tylko rama i sam srodeczek zostal dokladnie ta grodz oddzielajaca silnik od kierowcy a reszta to rzezba
:P
i jeszcze jedno jest na społke :)3

wiking pisze:
Jarek_ pisze:to zobaczymy jak ze mna bedzie, UAZ robimy z kumplem z 7 lat i jest jeszcze nie skonczony :)3
:D Qrde !! Jarek,o czym ty mówisz ?? byle UAZa robisz 7 lat a porządnego GAZika chcesz w miesiąc postawić na nogi ?? stuknij się w.... !! :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”