Moje autko
Moderator: Student
- Mateusz Woj
Artek bez urazy ale przejechałem się 3x po torze i mi już starczy na 3 lataart4x4 pisze:no aczemu nie na torze?? mamy w okolicach całkiem fajne tereny ale z checią dostosuje się do reszty gdzie i kiedy zdecydujecie ......................może ktos z centrum aby wszyscy mieli blisko??

możemy pomyśleć umnie zrobić zlota, baze noclegową mam do załatwnia (znajomy ma ośrodek wczasowy i ma gazika

terenów w moich okolicach chyba nie braknie a i stosowne zezwolenia bym w razie co załatwił, kwestja tylko na kiedy by to przygotowac

Gazy 69
a dasz rade na ten weekend?Darek pisze:możemy pomyśleć umnie zrobić zlota, baze noclegową mam do załatwnia (znajomy ma ośrodek wczasowy i ma gazika)
terenów w moich okolicach chyba nie braknie a i stosowne zezwolenia bym w razie co załatwił, kwestja tylko na kiedy by to przygotowac

a moze od razu gaz/uaz II ?

tylko moze byc za duzo chetnych

najlepiej to jakby przejechac lasami z Lodzi (albo chociaz Palczewa czy okolic Tuszyna) do Ciebie... ale to raczej nierealne

Marcin ja tak samo jak koń dorżkarza w wielkiej pardubickiej nie widze przeskódwupasek pisze: a moze od razu gaz/uaz II ?![]()
tylko moze byc za duzo chetnych![]()
najlepiej to jakby przejechac lasami z Lodzi (albo chociaz Palczewa czy okolic Tuszyna) do Ciebie... ale to raczej nierealne

jak pomożecie to zorobimy zlota dla wszystkich chętnych z całej polski

w prawdzie takego wyzwania się nie spodziewałem ale można spróbowac Sylwek myłśe że pomoże dobrą radą chocaic bo już organizaował takiego zlota.
Więc musiał bym zrobić itinera bo jakoś nie widze możliwości żeby to saprawnie szło w większych grupach jak 8 autek, wszystko do przedyskutowania i przemyślenia no i pomocy doświadczonych w tym temacie. Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje. Na plus mój jest to że mieszkam prawie w centrum Polski i tylko koledzy z wybrzeża mają dalej niz z gór.

więc sprawa otwarta i czekam propozycji ?
Gazy 69
no ja chetnie pomoge, ale to rzeczywiscie lepiej na wiosne dopieroDarek pisze:jak pomożecie to zrobimy zlota dla wszystkich chętnych z całej polski
w prawdzie takego wyzwania się nie spodziewałem ale można spróbowac Sylwek myłśe że pomoże dobrą radą chocaic bo już organizaował takiego zlota.
Więc musiał bym zrobić itinera bo jakoś nie widze możliwości żeby to saprawnie szło w większych grupach jak 8 autek, wszystko do przedyskutowania i przemyślenia no i pomocy doświadczonych w tym temacie. Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje. Na plus mój jest to że mieszkam prawie w centrum Polski i tylko koledzy z wybrzeża mają dalej niz z gór.
więc sprawa otwarta i czekam propozycji ?
do tego czasu pewnie jeszcze nie raz sie spotkamy to pogadamy co i jak
tylko na wiosne to trzeba Pilice odpuscic bo bedzie za duzo wody

tez myslalem o Sylwku

Do mnie z polski jest 2500 km jak by zlota zrobic u mnie to bedzie prawie rowno dla wszystkich
dwiescie trzysta kilometrow to juz nie bedzie robic roznicy chyba nikomu
oczywiscie zart , bardzo wam zazdroszcze takich spontanicznych zlotow .
A tak na powaznie z kolega tez polak tylko z tych rodzin ktore stalin wyslal do kazachstanu w wojne , chcemy zrobic zlot polaczony z malym rajdem po wybrzezu morza czarnego z ciekawa trasa przez gory kalkaz , to by mialo byc latem . A kto bedzie chetny na dluzszy urlop to wszystko mozna zorganizowac.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon

A tak na powaznie z kolega tez polak tylko z tych rodzin ktore stalin wyslal do kazachstanu w wojne , chcemy zrobic zlot polaczony z malym rajdem po wybrzezu morza czarnego z ciekawa trasa przez gory kalkaz , to by mialo byc latem . A kto bedzie chetny na dluzszy urlop to wszystko mozna zorganizowac.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
panowie,tak czy owak jesli ktoś podejmie sie organizacji takiego zlotu Gazów i Uazów,moze liczyć na duze zainteresowanie .Jeśli moja maszyna będzie sprawna to ja się pisze.
Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB