Czy jest jakiś klub Gaza 69 w Warszawie lub okolicy
Moderator: Student
Re: Czy jest jakiś klub Gaza 69 w Warszawie lub okolicy
a może jakis nowy termin spotkania 

-
- jestem tu nowy...
Można czemu nie. Tylko może jak się zrobi trochę cieplej !
Pozdrawiam Karol
Gaz 69, 1971 r.
Gaz 69, 1971 r.
Witam. Ja jestem zawsze gotowy dajcie tylko znac . A tak poza programem to chętnie spotkał bym się z jakimś "gazikowiczem" w celu porównania aut co do oryginalności ponieważ mam zamiar zarejetrowa swojego na żółte tablice. Pozdrawiam budziefix
budziefix pisze:(...)spotkał bym się z jakimś "gazikowiczem" w celu porównania aut co do oryginalności ponieważ mam zamiar zarejetrowa swojego na żółte tablic(...)
Wystarczy że wkleisz tu http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... &start=450 fotki..... Na pewno znajdą się chętni do zweryfikowania....

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Wiosna Panowie czas na jakieś spotkanie.
-
- jestem tu nowy...
Jestem otwarty na małe spotkanko. Jakieś propozycje?
Pozdrawiam Karol
Gaz 69, 1971 r.
Gaz 69, 1971 r.
Witam Panowie i lojalnie informuje że budzi sie do życia klub miłośników gazów i uazów w okolicach warszawy.Dorzucam link do stronki www.forum-gaz-uaz.pl i zapraszam na stronke
A chętnie bym dołączył do tej stronki, ale nie działa rejestracja - nie wyświetla się kod jaki trzeba wprowadzić przy rejestracji - a do admina nie da się napisać...bez rejestarcji...bartek77 pisze:Witam Panowie i lojalnie informuje że budzi sie do życia klub miłośników gazów i uazów w okolicach warszawy.Dorzucam link do stronki http://www.forum-gaz-uaz.pl i zapraszam na stronke
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Nie mam pojęcia jak to zrobiłeś, ale z twojego linka poszło bez problemów.
Wielkie Dzięki
!
Wielkie Dzięki

K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Bo ja jestem cudotwórca.... 

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Witam Forumowiczów.
Podrzucę dawny temat,który myślę że nadal jest na czasie.
Może jest grupa posiadaczy-użytkowników radzieckich aut militarno-terenowych w różnym stopniu oryginalnosci z Wawy i okolicy lub ogólnie z Mazowieckiego którzy byli by chętni na jakieś cykliczne spotkania
?
Co o tym myślicie
? Nie ma zbyt wielu ludzi którzy są wierni od lat tym pojazdom, więc tym bardziej było by pozytywne żeby ci najwytrwalsi jakoś się zebrali w grupę...
Podrzucę dawny temat,który myślę że nadal jest na czasie.
Może jest grupa posiadaczy-użytkowników radzieckich aut militarno-terenowych w różnym stopniu oryginalnosci z Wawy i okolicy lub ogólnie z Mazowieckiego którzy byli by chętni na jakieś cykliczne spotkania

Co o tym myślicie

Ruski potrafi...
Średnio w temacie, ale jakaś tam grupa jest:
http://www.muzeumbielany.pl/forum/index.php
Zawsze można nawiązać kontakt i zacząć lobbować. Jeden z GAZikiem u nich napewno jest
http://www.muzeumbielany.pl/forum/index.php
Zawsze można nawiązać kontakt i zacząć lobbować. Jeden z GAZikiem u nich napewno jest

K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Myślę że jest sporo takich niezależnych użytkowników- pasjonatów tych aut.
Pozostaje tylko kwestia chęci i organizacji...
Pozostaje tylko kwestia chęci i organizacji...
Ruski potrafi...
Witam.
Miło że temat wrócił. Więc może jakieś spotkanie integracyjno/założycielskie?
Pozdrawiam budziefix
Miło że temat wrócił. Więc może jakieś spotkanie integracyjno/założycielskie?
Pozdrawiam budziefix
-
- jestem tu nowy...
Jestem za
Już myślałem że temat umarł śmiercią naturalna.

Już myślałem że temat umarł śmiercią naturalna.
Pozdrawiam Karol
Gaz 69, 1971 r.
Gaz 69, 1971 r.
Witam
też jestem za!!! Kończę remont i można ruszać...
też jestem za!!! Kończę remont i można ruszać...

GAZ 69 1962r.
Witam.
Mam nadzieję że dojdzie do realizacji tego pomysłu, i oczywiście bardzo chętnie pojawię się na takim spotkaniu radzieckich aut terenowych. Tylko niech troszkę się ociepli bo praktycznie cały rok moje autko ma tylko bikini
Do tego czasu może uruchomię też i Uaza
Myślę że jeśli chociaż cztery osoby zadeklarują obecność ze swoimi autami to pojawi się i więcej chętnych...
Mam nadzieję że dojdzie do realizacji tego pomysłu, i oczywiście bardzo chętnie pojawię się na takim spotkaniu radzieckich aut terenowych. Tylko niech troszkę się ociepli bo praktycznie cały rok moje autko ma tylko bikini

Myślę że jeśli chociaż cztery osoby zadeklarują obecność ze swoimi autami to pojawi się i więcej chętnych...
Ruski potrafi...
Witam.

Ruski potrafi...
No i co tam Panowie
?
Uda nam się coś zorganizować na nadchodzącą wiosnę
?
Bo znowu cisza zapadła... !

Uda nam się coś zorganizować na nadchodzącą wiosnę

Ruski potrafi...
Nie załamuj się Człowieku ! ja GAZiulkiem kiedyś zrobiłem z marszu 570 km i ja żyję i GAZik też !karolzacisze pisze:Dziękuję Koledze za sprowadzenie rozmowy na konkretny temat. Początek rozmowy był tak......że nawet nie chciało mi się reagować. Podrzuciłem temat ponieważ myślałem że rozmowa będzie konstruktywna, a nie jak na początku o jakimś kopaniu i odstresowywaniu. Każdy ma stresy, ja także je mam, tylko że nie na tym polega by odreagowywać na innych swoich niepowodzeń. Jak ktoś ma stresa to niech sobie pobiega albo zogra w bierki.
Powracając do konkretnego tematu to nie chodziło mi konkretnie o KLUB jako taki, tylko o nawiązanie kontaktu z ludżmi o podobym hobby.
Na jakiś zlocik albo spotkanie to bym był chętny, tylko nie za daleko od Warszawy, ponieważ nie wiem jak by się zachował gazik przy dłuższej trasie. Chociaż jest stary ale jary i jest w bardzo dobrej kondycji, to nikt nie wie co mu danego dnia odbije i czy powie wal sie! nigdzie nie jadę. Tak więc jestem otwarty na jakieś spotkanko.
Pozdrawiam Wszystkich.
ostatni wiking w Rzeczpospolitej

JA'JACEK pisze:No przecież gdzieś trzeba odreagować frustracje.... nie ?Albert_N pisze:Troche przesadzacie z ta fala i klanianiem sie w pas![]()
A poza tym jak mawiał poeta Koszon: -"Kultury kurfa.... kultury....!

ostatni wiking w Rzeczpospolitej

Jak w wa-wie to może na początek gdzieś przy zupie chmielowaj się spotkać w celu poznakomienia się i ustalenia szczegółów.landryn pisze:No i co tam Panowie?
Uda nam się coś zorganizować na nadchodzącą wiosnę?
Ja np. nie mam pojęcia gdzie tu się można spotkać, tak żeby siąść i pogadać. Fajnie by było w jakimś miejscu gdzie można przenocować, albo coś w tym stylu.
Na takim wstępnym spotkaniu bez pojazdów można by dogadać więcej szczegółów.
Ewentualnei założyć trzeba oddzielny wątek w tej sprawie,
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Można i tak, to tez jakieś rozwiązanie.
Ja na co dzień pracuję w ok. Wawy więc jestem w stanie się pojawić na takim spotkaniu.
Aczkolwiek najchętniej przyjechał bym swoją zieloną zabawką
Ale to jak się ociepli.
Ja na co dzień pracuję w ok. Wawy więc jestem w stanie się pojawić na takim spotkaniu.
Aczkolwiek najchętniej przyjechał bym swoją zieloną zabawką

Ale to jak się ociepli.
Ruski potrafi...
WItam.
Więc może sprecyzujmy termin. Poponuję Zegrze Karczma Klepisko 30 marca 2013 roku. godzina 14.00. Jestem z Przasnysza więc jadąc po drodze mogę zabrać ze sobą osoby z tej części Warszawy. Prosze traktować to jako propozycję bo mi pasuje każdy weekend ale myśle że od jakiegoś terminu trzeba zacząć.
Lista:
1. budziefix- Przasnysz
Więc może sprecyzujmy termin. Poponuję Zegrze Karczma Klepisko 30 marca 2013 roku. godzina 14.00. Jestem z Przasnysza więc jadąc po drodze mogę zabrać ze sobą osoby z tej części Warszawy. Prosze traktować to jako propozycję bo mi pasuje każdy weekend ale myśle że od jakiegoś terminu trzeba zacząć.
Lista:
1. budziefix- Przasnysz