majowy motobazar
Moderator: Student
Re: majowy motobazar
Syn mój był i mówił mi że nie mam czego żałować że nie byłem - kicha totalna, zimowy umiera.
Gazy 69
12, 13 maja bajzel w Łodzi, wybiera się ktoś? Ja będę w niedziele sobota zajęta.
Gazy 69
sobota, w niedziele to miernie jest
ja mam rzut beretem 2km , Darek dzwoń to się spotkamy
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Litwini albo Łotysze mieli na bajzlu maskę z napisem GAZ, cena 200 euro. Osobiście jej nie widziałem ale syn oglądał i wydawało mu się to na podróbę. Widział ktoś może?
Gazy 69
Parę lat temu byłem tam stałym bywalcem na majowym, a to kurtkę moto się kupiło nówkę z metkami (Hein Gericke) skóra z podpinka z jakąś tam wadą gdzieś pod pachą jakby mi nie powiedział do dzisiaj bym nie wiedział ze jest, za 4 stówy kiedy nowa w sklepie w Łodzi tysiaka, a to szczękowca Nolana za 6 stów i rękawice warte 150zł dorzucił...
Na tym (kumple byli) jakąś tam lampę, szperacz od czołgu szukał, cena 350zł i nawet gadać nie chce żeby z dychę chociaż... a na OLX ten sam koleś tą samą za 250 wystawia "do negocjacji"
Na tym (kumple byli) jakąś tam lampę, szperacz od czołgu szukał, cena 350zł i nawet gadać nie chce żeby z dychę chociaż... a na OLX ten sam koleś tą samą za 250 wystawia "do negocjacji"
Masz całkowitą rację obecnie na moto-bajzlu ceny maja bardzo zawyżone i nie chcą negocjować. Nie wiem skąd to przyszło chyba ze wschodu.
Gazy 69
witam. z tymi cenami to prawda, cos w rodzaju a moze trafi sie jelen co wezmie , ale jeleni coraz mniej
a ja po raz pierwszy od lat znalazłem trochę fajnych gratów - nowy mechanizm wycieraczek do gazika 30 zl, cewka starego typu 80zl, banka na olej do gaza 63 za 20 zl, nowa chłodnica za 500 zl.... trzeba po prostu szperać w tym złomie...
aaa i najważniejszy zakup za 20 zl
oryginalna lampka podświetlenia konsoli do gaza-67

oryginalna lampka podświetlenia konsoli do gaza-67