Logo Gazika
Moderator: Student
Logo Gazika
Potrzebuję jakieś logo gazika. Kolega robi koszulki z nadrukami i powiedział, że może mi zrobić na przykład z logo gaika. Szukałem, ale nie znalazłem nic ciekawego. Jak by któś mógł się podzielić, był bym wdzięczny. Nie będę robił produkcji masowej, wiec proszę się nie martwić o prawa autorskie, będzie tylko jedna sztuka 

No nie wiem czy bez masówki sie uda...... Sądze że wiele osób chciało by mieć taka koszulke.....np. ja

Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
To czarno białe nie głupie tylko ja bym chciał M a nie A, jak dorwe jakiś skaner to poskanuje rysunki z instrukcj bo niektóre to naprwde są fajne 

Choroba Gaz69.
- Najmłodszy_Gazowiec
Re: Logo Gazika
ale powiedz dlaczego chcesz logo?drwal pisze:Potrzebuję jakieś logo gazika. Kolega robi koszulki z nadrukami i powiedział, że może mi zrobić na przykład z logo gaika....
czyż nie jest ciekawiej miec T-shirta ze zdjeciem swojego gaza?
ja od dziewczyny dostalem czarną koszulke z tym foto na calej klacie.
cos takiego wyglada imponujaco i jest niepowtarzalne.

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Po prostu zamarzyła mi sie koszulka z jakimś fajnym logo. Zdjęcie jest kwadratowe, takie jakies nijakie, co innego fajne logo i napis. Od razu wiadomo o co chodzi. Zastanawiam się nad tym "gaz 69 trophy" tylko jeszcze coś na drugą stronę by się przydało. Fajne jest też logo "wertepu", tylko musiał bym napis wymazać. Mam nadzieję, że nikt z tego powodu nie będzie prostestował, poza tym będzie to produkcja jenostkowa.