stelaż
Moderator: Student
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Re: stelaż
O których mowa?
Z tyłu:

Czy z boku?

Mógłbym zmierzyć, na zdjęciu oryginalny stelaż.
Z tyłu:

Czy z boku?

Mógłbym zmierzyć, na zdjęciu oryginalny stelaż.
Bardzo dziękuje za zainteresowanie i proszę o promień łuku przedniego i tylniego oraz promień łuku przechodzący z pionu w poziom i na jakiej wysokości jest wygięta i ile cm od pionu w stronę tyłu samochodu? A do pełni szczęścia potrzebna jest mi średnica rurki i grubość ścianki. Bardzo proszę o pomoc Mariusz
mam dwie te glowne rurki - przednia i tylną . za 150 zl moge ci podrzucic jak to jest po trasie
Jeżeli są oryginalne, to jestem bardzo ZA, mieszkam w Gdańsku-Osowa, czekam na odpowiedź, pozdrawiam MH
wpisz sobie na olx ID ogłoszenia: 471629145 - to z tego auta zostalo rozebrane , sa oryginalne, moge ci je podrzucic do znajomego w Prabutach - bede tam w sobote - dalej nie jezdze
nie - w aucie byly tylko te dwie glowne plus do tego jedna dluga - ale ona jest przyspawana z jedne strony
wiecej nie bylo
wiecej nie bylo
witam ponownie, jestem zainteresowany kupnem tego stelaża, lecz co do szczegółów odbioru wolałbym skontaktować się z Toba telefonicznie, podaję również swój telefon 694-237-558, bądź podaj swój, to oddzwonię, Mariusz