Gaz 67
Moderator: Student
Gaz 67
ostatnio chodzi mi po głowie Gaz 67. Zastanawiam sie czy da się jeszcze wyrwać z Rosji, Białorusi, albo Ukrainy Czapaja. Może ma ktoś namiary na jakąś ruską stronę gdzie handlują takim starym sprzętem??
A nie lepiej tu jakiegoś kupić
? Tylko tanie to to nie bedzie...
Jak by co to znam jednego czapaja który mieszka w garażu i jak by z włascicielem odpowiednio ponegocjowac to pewnie odda go w dobre ręce (nie za darmo to pewne, ale moze jakos 'rozsądnie')

Jak by co to znam jednego czapaja który mieszka w garażu i jak by z włascicielem odpowiednio ponegocjowac to pewnie odda go w dobre ręce (nie za darmo to pewne, ale moze jakos 'rozsądnie')
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Jakies 20km od mojego miejsca zamieszkania stoi sobie czapajew i chyba czeka na wlaściciela...
Ups... Przepraszam pomyliłem czapajewa z willysem
Ups... Przepraszam pomyliłem czapajewa z willysem

Ostatnio zmieniony czw lut 03, 2005 7:17 pm przez MaroG, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie, na miejscu tanie to nie bedzie, dlatego chcialem ze wschodu sprobowaćKrecik pisze:A nie lepiej tu jakiegoś kupić? Tylko tanie to to nie bedzie...
Krecik pisze:A nie lepiej tu jakiegoś kupić? Tylko tanie to to nie bedzie...

ostatni wiking w Rzeczpospolitej

Rozmawiałem z nim dzisiaj, ciężki przypadek, chyba nadal go lubi i stwierdził ze czapek dostał czape, znaczy dożywociewiking pisze:Krecik pisze:A nie lepiej tu jakiegoś kupić? Tylko tanie to to nie bedzie...
Jak by co to znam jednego czapaja który mieszka w garażu i jak by z włascicielem odpowiednio ponegocjowac to pewnie odda go w dobre ręce (nie za darmo to pewne, ale moze jakos 'rozsądnie')adres proszę
![]()

Krzysiek
Stoi sobie taki 5 minut z buta odemnie, 15 minut z buta od starówki gdańskiej, stoi już któryś rok pod wiatą, ale koleśpodobno oddać nie chce, a raczej nie z nim robićnie będzie 

Poduszkowiec master 
http://www.gdansk4x4.pl

http://www.gdansk4x4.pl