Dziekuje za uwage

Moderator: Student
gitarras pisze:W sumie to az taki nowy tutaj nie jestem, na co wskazywala by ilosc gwiazdek.. Niniejszym chce szanowne kolezelnstwo poinformowac ze w dniu dzisiejszym stalem sie posiadaczem g69 + 2.3 V6. Uaz poszedl w diably jakis czas temu...
Dziekuje za uwage
gitarras pisze:Uaz poszedl w diably jakis czas temu...
Dziekuje za uwage
Nie wszyscy muszą mieć oryginały...gitarras pisze:W sumie to az taki nowy tutaj nie jestem, na co wskazywala by ilosc gwiazdek.. Niniejszym chce szanowne kolezelnstwo poinformowac ze w dniu dzisiejszym stalem sie posiadaczem g69 + 2.3 V6. Uaz poszedl w diably jakis czas temu...
Dziekuje za uwage
Chłe,chłe,chłe-problemy to Cie pewnie dopiero czekają.Najpierw Ci pierdyknie reduktor najpewniejgitarras pisze:Poszedl do Bogu Ducha winnych harcerzy... ech... szkoda mi ich![]()
A ogryginalow po Uazie mam dosc. Mam nadzieje, ze ta zmota bedzie lepiej sluzyla niz zacny poprzednik
witaj w klubiegitarras pisze:W sumie to az taki nowy tutaj nie jestem, na co wskazywala by ilosc gwiazdek.. Niniejszym chce szanowne kolezelnstwo poinformowac ze w dniu dzisiejszym stalem sie posiadaczem g69 + 2.3 V6. Uaz poszedl w diably jakis czas temu...
Dziekuje za uwage
vandall1 pisze:Chłe,chłe,chłe-problemy to Cie pewnie dopiero czekają.Najpierw Ci pierdyknie reduktor najpewniejgitarras pisze:Poszedl do Bogu Ducha winnych harcerzy... ech... szkoda mi ich![]()
A ogryginalow po Uazie mam dosc. Mam nadzieje, ze ta zmota bedzie lepiej sluzyla niz zacny poprzednik
wiking pisze: Chłe,chłe,chłe-problemy to Cie pewnie dopiero czekają.Najpierw Ci pierdyknie reduktor najpewniej
No może nie reduktor na początek
jeśli krzyżaki mają luzik i nie daj boże wielokliny na wałach,to mpże najpierw one
póżniej mosty i w międzyczasie reduktor
![]()
![]()
![]()
po wlozeniu taaakiej kasy to nawet syrena zapitala w terenieDarek pisze:chyba masz racje ale chcących sprawdzić czy peep sie nadaje i tak nie brakuje, ten jeździł i to całkiem fajnie
http://www.pasam.toya.net.pl/lodz4x4/Iz ... C00495.JPG
opaopa pisze:ej od syreny to proszę się odczepić, ona na prawdę pięknie jeździ po bezdrożachSiedzi na ramie, ma duże koła i bardzo niską jedynkę, dzięki czemu wjedzie w naprawdę wiele trudno dostępnych miejsc. Szkoda tylko że taka niska i napęd na jedną oś...
hehehe co ? nigdy się nie kimnęłeś na klawiszach ?JA'JACEK pisze:gutek pisze:Bz|Bz........ i co dalej ?
![]()
![]()
Zasnołeś przy klawiaturze.......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości