GAZ 63

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
ANDRZEJ M
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

GAZ 63

Post autor: ANDRZEJ M » sob mar 01, 2003 7:49 pm

Obrazek
Ma ktoś taki wóz lub chce mieć
POzdr

Awatar użytkownika
ANDRZEJ M
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ANDRZEJ M » sob mar 01, 2003 8:03 pm

Wdzięczny bym był o opinie jak się sprawuje w terenie [jeżdziłem takim ale mało i tylko po asfalcie- własciciel jego też tylko po mieście śmiga],
aha, jak by kogo taki [ma w papierach DMC mniej niż 3,5tony a więc można jeździć na B] interesował to pytajcie.
POzdr

Kolec
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kolec » sob mar 01, 2003 8:25 pm

Mam Kumpla co ma.Śmiga w terenie jak pszczółka.Nieraz wyciągał UAZY<GAZY itp.z opresji.Założył 2.5D,pali mu jak maluch,choć czasami przydałby sie taki choć na turbince.Bawi się w to odkąd pamiętam,więc wie o 63 prawie wszystko.Jak coś to daj znać-podpytam.
Sam chciałbym się dowiedzieć,czy do t ego wozu można cośtakiego wpasować jak wkłady samoblokujące.Od czego pasują,gdzie zdobyć
POZDRAWIAM. :D :)2

Awatar użytkownika
ANDRZEJ M
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ANDRZEJ M » sob mar 01, 2003 10:52 pm

Jeździłem troszkę gazem63 co jest na stronie do sprzedania[ znajomy gość go opyla tylko jak narazie cena zaporowa ale go znam to wiem że za jakiś czas mu rura zmięknie, bolid ma wstawiony jakiś silnik z CCCP,4 cylindry głowice i cylindry takie jak we władymircu, pojemność 3,2 oczywiście diesel, skrzynia piątka- stan techniczny pojazdu nie jest zły.Myśleliśmy z kumplem żeby z niego zrobić pojazd turystyczno-wypadowo-myśliwsko-rozrywkowy[nadwozie sanitarka], ale gość wyjął przedni wałek[ ma wybite krzyżaki-jak byś wiedział od czego to daj cynk, choć myślę że w sklepie typu agroma coś się trafi] i narazie nici z prób w oleandrach. Samemu niechce mi się walczyć z tym gazem i musze jeszcze kolesia lepiej na niego podkręcić dlatego też pytam jak chodzi w terenie coby pomnika sobie nie zafundować.
POzdr

Awatar użytkownika
ANDRZEJ M
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ANDRZEJ M » sob mar 01, 2003 10:56 pm

Mam jeszcze do niego instrukcje obsługi, są nawet popopodawane wymiary łożysk jak by kogo intwresowało to mogę zerknąć.
:)1

Kolec
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kolec » ndz mar 02, 2003 10:59 am

:D Interesuje mnie Twoja instrukcla obsługi,jak możesz to wyślij mi ją.Kumpel mój buduje drugiego GAZA63:rama -orginał,silnik-2.5D,skrzynia od tego silnika,reszta prawie orginał.Obcioł trochę budę,tyłu jeszcze nie ma,ale zato 2 wyciągarki:GAZ <STAR.
Zważywszy na opony jakie posiada,prześwit-potrafi{GAZ}przejechać takie ROWY,których ty byś nie przeskoczył.Ale że jest wysoki to lubi sięza bardzo wychylać na trawersach-trzeba mocno uważać ,aby nie trzeba go było podnosić
Gość sprzedawał GAZA63_Sanitarkę-b.dobry stan,ale z dolniakiem 3.5 za 2 tysie,ale już poszła.POZDRAWIAM>K> :lol:

Awatar użytkownika
ANDRZEJ M
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ANDRZEJ M » ndz mar 02, 2003 6:27 pm

Do instrukcji to mam tylko dostęp, jak chcesz coś konkretnego to pytaj.
POzdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”