GAZ63-Wkłady samoblokuące?????

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Kolec
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

GAZ63-Wkłady samoblokuące?????

Post autor: Kolec » pn mar 03, 2003 6:17 pm

:D Witam,potrzebulę wiadomości na temat powyższy,skąd wziąść? z czego dopasować?wymiary,rysunki,itp.Mam nadzieję,że za dużo nie chcę???DZIĘKI!

Adampio

Post autor: Adampio » pn mar 03, 2003 8:22 pm

Nie mam pojecia jakie mosty ma ten GAZ ale mysle ze wieksze niz UAZ. Jesli mechanizmy roznicowe sa w jakis sposb podobne do UAz-owych (wymiarowo) to mozesz kombinowac z "wkladami" do UAZ-a (chyba pierwotnie pozyskiwane z BTR60 czy jakos tak, teraz wyglada ze produkuja w sposob ciagly). Jesli nie pasuja uazowe to musisz namierzyc jakis transporter opancerzony co mial takie same mosty jak Twoj GAZ-ik. Na 99% mial blokady. No i potem szukac w wojsku moze byly na wyposazeniu w Polsce i moze sa jakies stare zapasy.
Druga metoda to zrobic sobie od podstaw blokady ale to chyba wyjdzie ciutek drogo....

Kolec
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

????

Post autor: Kolec » pn mar 03, 2003 8:51 pm

:D Słyszałem,że może pasować będą od gaza66{nadal go prod.?},ale nic na pewno nie wiem.A może KTOŚ wie???Potrzebne mi choć wymiary owych,od GAZA66,to sam dojdę..............
......NA GAZIE!........

Kolec
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kolec » pn mar 03, 2003 9:02 pm

:o UAZ ma miniatury GAZA63,bez obrazy,ale pod pewnymi względami to UAZ,jest o jakieś 50 lat do tyłu-technicznie{cały dół}OPRUCZ SILNIKA OCZYWIŚCIE!Synchronizatory,całe sprzęgło,dociśk-to UAZ ma po swoim starszym przyszywanym braciszku-GAZIE63,co daje do myślenia,odnośnie wytrzymałości TEGO SPRZĘTU{UAZ}
PS>Sam mam UAZA.....,ale GAZ_LEPSZY!!!{bez obrazy oczywiście]
W tym szkopuł,że na 63 trzeba mieć papier na wóz powyżej 2.5 t-niestety! :cry: :oops
POZDROWIONKA:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”