góra - gaz 69, dół - krótki patrol gr
Moderator: Student
góra - gaz 69, dół - krótki patrol gr
Witam serdecznie - jak w temacie mam pytanie czy ktoś z Was widział taki zestaw jeżdżący - aby na kompletny dół od gr wrzucić kastę od gaza?
Pomysł wydaje mi się bardzo ciekawy ale zastanawiam się czy wykonalny.
Skąd pomysł - otóż przed paroma dniami uciekł mi sprzed nosa kompletny gr po dzwonie - stosunkowo świeży - cały dół tzn rama, mosty, silnik i napędy nieruszone - góra nie do odtworzenia - a mam wolną budę i trochę gratów od gza. - Cena na tyle niska, że zacząłem poszukiwać podobnego złomu - tylko czy.......?
Wiem, że w wawie jeżdzi gaz na dole od toyoty i daje sobie radę - i samochód i wlaściciel.
Pomysł wydaje mi się bardzo ciekawy ale zastanawiam się czy wykonalny.
Skąd pomysł - otóż przed paroma dniami uciekł mi sprzed nosa kompletny gr po dzwonie - stosunkowo świeży - cały dół tzn rama, mosty, silnik i napędy nieruszone - góra nie do odtworzenia - a mam wolną budę i trochę gratów od gza. - Cena na tyle niska, że zacząłem poszukiwać podobnego złomu - tylko czy.......?
Wiem, że w wawie jeżdzi gaz na dole od toyoty i daje sobie radę - i samochód i wlaściciel.
Jeep YJ na Patrol GR, Toyota LC, Star
Jeep WJ 4.7 wiejt
GAZ 69 - jak z fabryki
Jeep WJ 4.7 wiejt
GAZ 69 - jak z fabryki
tez myslalem o czyms takim pod komandorke, ale szostka motor i troche mi bylo szkoda ciac scianke, ale uwazam ze to b. dobry pomysl, roboty przy tym troche jest ale warto, jak ruszy nasz projekt gaz69am-uaz-patrol-granda-robur-gaz66-i sam nie wiem co tam jeszcze to dam znac
ERA...ERO disco..ROSJA&JAPONIA RZADZI
Re: góra - gaz 69, dół - krótki patrol gr
[
Wiem, że w wawie jeżdzi gaz na dole od toyoty i daje sobie radę - i samochód i wlaściciel.[/quote]
znam i widzialem
Wiem, że w wawie jeżdzi gaz na dole od toyoty i daje sobie radę - i samochód i wlaściciel.[/quote]

to ja
67,69, m-72, bmw r35,willys
67,69, m-72, bmw r35,willys
-
Witam. Mysle ze to chyba nie jest jakis problem bo to jest kwestia czasu i cierpliwosci
. Sam osobiscie zlozylem co prawda UAZA na ramie , podzespolach i silniku patrola ale mysle i napewno nie byloby problemu z gazikiem bo gabarytowo jest zblizony do uaza. Niestety trzeba napewno wyciac scianke dzialowa bo nie zmiesci sie silnik . Co 6 cylindrow w rzedzie to nie to co 4 . Powodzenia i daj znac jak tam ida postepy. Pozdrowienia

cale zycie z wariatami
No cóż czas mija jak ... sami zresztą wiecie - co do tematu - jak dobrze pójdzie to jednak pasuję górę z krótką gelą - mam potencjalnego dawcę, miejsce gdzie to zrobię - zostaje jeszcze tylko kwestia dopięcia funduszy i ruszam - 3 litry w dieslu na 460 -tce plus lift 4 cm plus obowiązkowy lift budy aby wyrównać różnice na ramie plus 33 cale. Pewno za pół roku znowu się odezwę - ale robota nie ch... i rok postoi. 

Jeep YJ na Patrol GR, Toyota LC, Star
Jeep WJ 4.7 wiejt
GAZ 69 - jak z fabryki
Jeep WJ 4.7 wiejt
GAZ 69 - jak z fabryki