mocowanie blach do szkieletu budy
Moderator: Student
mocowanie blach do szkieletu budy
Mam pytanie następujące jak najlepiej rozwiązać sposób mocowania blach zewnętrznych (0,5mm) do ramy, szkieletu budy (nity, śruby, klejenie)?. Pozdrawiam
mocowanie blach do szkieletu ramy oraz budy do ramy
Chopy wysilcie szare komórki popdrzućcie jakieś praktyczne rozwiązania co do pierwszej i drugiej części pytania! Please
Chłopie..! O co Ci chodzi ?malibu pisze:No dobra macie rację - z tym pytaniem się nie wysiliłem - chodzi o gza66 a buda jest robiona cała nowa i najbardziej mi zależy na podpowiedziach jak przymocować ten szkieletor do ramy - na jakich gumach, tulejkach, podkladkach coby to było elastyczne no i wytrzymałe.
Zapodaj zdjęcie tego motactwa, jak to mniej więcej wygląda to Ci powiemy (może

A na razie to będzie potrzebne:
15 gum.
10 tulej.
8 tulejek.
6 tulejeczek.
I podkładek od jasnej cholery i ciut, ciut....

Zadowolony ?

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Widzilem orginalna buda na 66 tu sie nazywa kung, przykrecony byl do ramy przez poduszki silnika od moskwicza 412 , jechalem w tej budzie po asfalcie , szklanki staly na stole , a w terenie to juz tylko z gwinta a zagrycha to to co zlapiesz.
Tak na marginesie mozna wyrwac kilka 66 z wojskowej konserwacji jak interesuje to na pw.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon

Tak na marginesie mozna wyrwac kilka 66 z wojskowej konserwacji jak interesuje to na pw.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
-
- Kontaktowanie:
Ale on bedzie mial wersje wylajtowana. Albo sie pomylil i to mialo byc nie 0,5mm tylko cm.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL