gaźnik webera a stromy podjazd
Moderator: Student
gaźnik webera a stromy podjazd
no to objaw taki że pod samym czubkiem nagle mocy brak i gaśnie
to samo mam w gazie na żuku i uazie na polonezie
może ktoś wie jak to poprawić (może gaźnik odwrócic o 180 stopni)
to samo mam w gazie na żuku i uazie na polonezie
może ktoś wie jak to poprawić (może gaźnik odwrócic o 180 stopni)
to normalne w tym gaźniku ... me tendencje do zalewania lub odcinania
paliwa...mozna sie bawić w regulacje (Szarych-Szeregów)..ale to i tak niewiele daje...
Solex -
bezstresowy (nawet nie trzeba regulować zakłada sie po wyjeciu z pudełka) lub G-35 to sa gaźniki opracowane do aut terenowych
to sa uazowe gazniki ! - Solex -450 do 600 zł G-35 ...
?
paliwa...mozna sie bawić w regulacje (Szarych-Szeregów)..ale to i tak niewiele daje...
Solex -

to sa uazowe gazniki ! - Solex -450 do 600 zł G-35 ...

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no wiesz co ..Ja... samarytanin.......ze tez ci takie głupoty do głowy przychodzączesław&jarząbek pisze:gwinto ty hieno...zaprzedałeś dusze komercjiqwinto pisze:w sklepie to cie skroją ........(+48-22) 783-12-06
zadzwoń -tanio szybko i dokładnie...i do tego ten człowiek ma rabaty w sklepach..

w przypadku tych gażników wiele osób na nich pomyka .....ale weber nie był przemyślany do pracy w terenie...L80 pisze:być może za słabe stromizny atakowałeś
to raz a drugi to to że zaraz pomnie kumpel uazem też na weberze i jemu jechał
o modyfikacjach domowych mechaników nie wiem i nie zamierzam zajmować jakiegokolwiek stanowiska ... przedstawiłem ci opińje ludzi którzy mieli z takim gaźnikiem do czynienia i podieli decyzje o wymianie.... jeśli chcesz detale dam ci inf.na priv kto wymienił webera na inny i zobaczył ze silnik :
raz - całkiem inaczej sie zachowuje - wkreca sie jak szalony
dwa -spalanie spadło
trzy -inna kultorwa pracy

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
naganiaczqwinto pisze:no wiesz co ..Ja... samarytanin.......ze tez ci takie głupoty do głowy przychodzączesław&jarząbek pisze:gwinto ty hieno...zaprzedałeś dusze komercjiqwinto pisze:w sklepie to cie skroją ........(+48-22) 783-12-06
zadzwoń -tanio szybko i dokładnie...i do tego ten człowiek ma rabaty w sklepach..![]()
lepiej zaoszczedzic 200zł niz je w sklepie zostawić

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nieczesław&jarząbek pisze:naganiaczqwinto pisze:no wiesz co ..Ja... samarytanin.......ze tez ci takie głupoty do głowy przychodzączesław&jarząbek pisze: gwinto ty hieno...zaprzedałeś dusze komercji![]()
lepiej zaoszczedzic 200zł niz je w sklepie zostawić

samarytanin

ps. nie ruszaj tych śledzi - one szkodzą

- El Modzello
słyszałem o tym ale zdaje sie ze to musi fachowiec i to dobry robic ... paru poległo usiłujac chałupniczo to zrobićStudent pisze:Ciekawe, a mnie na weberze nigdzie jescze paliwa nie zbrakło, chociaż też się bałem... cholera wie, miałem ikova to na zjazdach mi zdychał, teraz mam odwróconego webera i jest spokój. Nie wiem o so chozi?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: