Moje autko
Moderator: Student
Moje autko
witam wszystkich,jeszcze sie nie poznalismy.probowalem z tematem o bieznikowaniu opon,ale zadnego odzewu w tym kierunku.jestem posiadaczem gaza-69a,po malych przerobkach.jesli mi sie uda to przesle fotki
Re: Moje autko
To znaczy.... jak małych....palnik, spawarka, silnik od merca..?karaś pisze: (...) po malych przerobkach. (...)
Czy tylko żarówki H4....?

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
amory teleskopowe,felgi poszerzane 15''/8J,silnik Wolga(górniak)gaznik fiat(weber)dodatkowy wentylator chlodnicy,opony 275/60R15.W srodku fotele ford,tyl kanapa,wykonczone blacha karbowanwa podloga,nie ma jeszcze wyciagarki,ale nie wszystko od razu.mam fotki w kompie,ale nie wiem jak je kurcze tu wkleic?
Tak jak myślałem....................karaś pisze:amory teleskopowe,felgi poszerzane 15''/8J,silnik Wolga(górniak)gaznik fiat(weber)dodatkowy wentylator chlodnicy,opony 275/60R15.W srodku fotele ford,tyl kanapa,wykonczone blacha karbowanwa podloga,nie ma jeszcze wyciagarki,ale nie wszystko od razu

Ale to Twoja zabawka, więc masz powody do zadowolenia

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Jacek ja mam żarówki H4, silnik mercedesa, palnik i spawarke też mam to co uważasz że tak nie możnaJA'JACEK pisze:To znaczy.... jak małych....palnik, spawarka, silnik od merca..?karaś pisze: (...) po malych przerobkach. (...)
Czy tylko żarówki H4....?

orginał to tylko na pomnik się nadaje i tak ma być bo w teren to go szkoda męczyć.
Gazy 69
no .. w sumie to Twoje to z gaza ma chyba tylko rame i troche ruskiej rdzy pod szpachlaDarek pisze:Jacek ja mam żarówki H4, silnik mercedesa, palnik i spawarke też mam to co uważasz że tak nie można![]()
orginał to tylko na pomnik się nadaje i tak ma być bo w teren to go szkoda męczyć.

no nie opowiadaj takich rzeczy, rdza to jest już polska, a orginalnych części to się jeszcze troche w nim ostało miedzy innymi np. reduktorwupasek pisze: no .. w sumie to Twoje to z gaza ma chyba tylko rame i troche ruskiej rdzy pod szpachla

a rama nie chyba, a jest od gaza z tym że nie ma mocowań do ramieniówek, bo odciołem

Gazy 69
Darku, z całym szacunkiem, ale nie chce mi się rozpoczynać po raz setnyDarek pisze: Jacek ja mam żarówki H4, silnik mercedesa, palnik i spawarke też mam to co uważasz że tak nie można![]()
dyskusji o wyższości jednego nad drugim.........
Grzecznie zadałem pytanie.......dostałem poprawną i wyczerpującą temat odpowiedz.
To mnie absolutnie zadawala.
Wyraziłem tylko smutek z faktu że o jednego „klasyka” mniej, nie komentując tego w żaden sposób.
Nie zrozum mnie źle... nie prowadzę żadnej krucjaty na rzecz ratowania GAZów.
A koledze Karasiowi życzę aby swoje chłopięce marzenia realizował z pełną
energią póki mu sił i fantazji starcza.
@ Sanders ....nie traktuj kolegi Karasia jak idioty... On umie czytać i swój
rozum ma...
A poza tym, dopatrzyłeś się czegoś głupiego w mojej wypowiedzi...?
Nie udana prowokacja.....

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Jacku kiedys sie pewnie przy jakiejś okazji spotkamy to sobie pogadamy o wyższości ....JA'JACEK pisze: Darku, z całym szacunkiem, ale nie chce mi się rozpoczynać po raz setny

nic złego nie miałem na mysli, ale orginałem jeżdziłem pierwsze 15 lat

Gazy 69
Wyraziłem tylko smutek z faktu że o jednego „klasyka” mniej, nie komentując tego w żaden sposób.
Łącze sie w smutku i cierpieniu
tym bardziej że prawdziwych " klasyków " niewiele
mimo wszystko dobrej taplaniny
Łącze sie w smutku i cierpieniu

mimo wszystko dobrej taplaniny

Gaz do końca-mojego albo jego
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota
A ja z takim pytaniem: czyj ten gazik http://www.rajdy4x4.pl/samochody/gazik/ ... /os3_1.jpg
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
-
- Kontaktowanie:
Dominika Działek , Maciek Skura...Bart03 pisze:A ja z takim pytaniem: czyj ten gazik http://www.rajdy4x4.pl/samochody/gazik/ ... /os3_1.jpg
Disco 300 ES