http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68906015
Moderator: Student
Gazon pisze:Panowie facet ma racje jego 100% to sto procentow,np zegarek z miga jak jest z miga to jest orginalny , kierunki z zuka tez orginal zuk itd... calosc to w jakims stopniu '' orginal"![]()
![]()
A teraz powazniej , nie moge poszukac definicji antykwarnych i zabytkowych pojazdow, ktora wydalo niemieckie stowarzysznie kolekcjonerow . W ktorym bylo napisane ze nie orginalne moga byc tylko plyny, oleje i smary , opony moga byc nowe tylko zrobione na wzor z epoki akumulator nowy w starej obudowie. weze gumowe tez na wzor z epoki . dorabiane czesci z gumy powinny miec certifikat firmy ktora robi wg katalogow pod antyki, tak tez z lakierem , materialami tapicerskimi, wytwazanie materialy do antykow powinny odpowiadac technologiom z epoki, tyle co pamietam tego bylo jakiejs piec stron maszynopisu .
Tu w rosji zrobic 100% orginala z rocznika jest prawie nie mozliwe jak robilem to rozkrecilem szesc gazikow i zlozylem jednego i tez ja tylko wiem co tam wlozylem , no przyjety byl przez niemca jak orginal . Ja mysle ze powiedziec mozna o bardzo ladnej czysto zrobionej restouracji i wiernemu trzymaniu sie orginalu Gazika Mateusza , jak by w procentowe skali to napewno przyblizona do stu, Bardzo ladna robota .![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości