Już chyba czas umierać...
Moderator: Student
Już chyba czas umierać...
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Mateusz Woj
- SebastianS
-
- Bartek 4.7
-
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
ej nie przesadzajmy, jezeli ktos kupuje sobie gazika to ma prawo zrobic z nim co chce bo to jego własnosc, mi osobiscie tez sie to nie podoba, ale kazdy ma prawo motac to co chce i z czego chce i nie powinnismy tego oceniac, bo moze komus własnie oryginał sie nie podoba tylko taka zmota a to juz kwestia gustu, kazdy ma inny. Mi tez szkoda gazików ze koncza w taki a nie inny sposób ale nie zaradzimy temu
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
-
- Kontaktowanie:
nie do końca się zgodzę z taką opinią...
i nie jest to kwestia dorosłości do tematu. Nie każdego stać na restaurację, sama świadomość nie wystarczy.
Ten mój GAZ 51 to podobny temat, co prawda zewnętrznie się nie zmieni ale reszta to całkowite odejście od oryginału.
Mam zamiar odbudować go użytkowo i myślę, że takie tez było by podejście konstruktora gdyby miał na to wpływ.
i nie jest to kwestia dorosłości do tematu. Nie każdego stać na restaurację, sama świadomość nie wystarczy.
Ten mój GAZ 51 to podobny temat, co prawda zewnętrznie się nie zmieni ale reszta to całkowite odejście od oryginału.
Mam zamiar odbudować go użytkowo i myślę, że takie tez było by podejście konstruktora gdyby miał na to wpływ.
Złoty Lis w budowie (będzie jednak czarny)
poza tym uwazam ze nie powinnismy tak krytykowac np zmoty z powyzszego ogłoszenia, chociazby dlatego ze widac ze ktos włozył w to sporo czasu, starań i pieniedzy i jezeli czyta teraz to co piszecie napewno nie jest mu miło, czy którys z was chciałby usłyszec takie opinie na temat swojego auta w ktore włozył tyle serca czasu i pieniedzy itd??? wątpie...
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
-
- Kontaktowanie:
Nie neguje prawa wlasnosci.CLIMBER pisze:ej nie przesadzajmy, jezeli ktos kupuje sobie gazika to ma prawo zrobic z nim co chce bo to jego własnosc, mi osobiscie tez sie to nie podoba, ale kazdy ma prawo motac to co chce i z czego chce i nie powinnismy tego oceniac, bo moze komus własnie oryginał sie nie podoba tylko taka zmota a to juz kwestia gustu, kazdy ma inny. Mi tez szkoda gazików ze koncza w taki a nie inny sposób ale nie zaradzimy temu
Nie jestem ( przynajmniej na dzien dzisiejszy ) ortodoxem
Jest mi po prostu szkoda jezeli ktos udziwnia klasyczne konstrukcje...
Mamy chyba wolnosc slowa ....
Disco 300 ES
-
- Kontaktowanie: