Proponuje zrobic Gaza 69 w orginale wspolnymi silami chetnych forumowiczow i bylby on wlasnoscia forum. Ja ze swojej strony moge zrobic fundament w postaci Gazika . Mysle ze temat jest ciekawy zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Moderator: Student
Takiego prawdziwego czy wirtualnego????Gazon pisze:Tak tak byly malowane farba , a wojskowi zamazywali je tak zwanym "puszecznym salom" to jest smar ktorym smarowali lufy dzial bardzo ciezko zmywalny tluszcz. No nie o to chodzi ja to na powaznie mysle o zrobieniu takiego forumowego Gaza
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
.....jak widzisz ,,gupi '' pomysł miałeś - orginała możesz złożyć sobie sam w stodole i to w tajemnicy przed ,,tym forum '' - tu to wyśmieją , wyszydzą , udowodnią że to nie orginał , (numery malowane smarem armatnim )- wot i wsio !- panimajesz!?!Gazon pisze:Po przesledzeniu kilku ostatnich tematow , w ktorych sa spory o orginal o 100% orginal , o niszczenie wymierajacego modelu Gaz 69 , wychodze z propozycja ktora moze Wszystkich za i przeciw pogodzic :lol: :lol: :lol:
Proponuje zrobic Gaza 69 w orginale wspolnymi silami chetnych forumowiczow i bylby on wlasnoscia forum. Ja ze swojej strony moge zrobic fundament w postaci Gazika . Mysle ze temat jest ciekawy zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gazon pisze:No i zrozumialem temat skasztaniony. A ja to myslalem ze te wszystkie
spory to tak naprawde nawet temat jeden byl zablokowany, prawie dziesiec lat na kalkazie nauczylo mnie za slowami sledzic i biore wszystko doslownie , za to bylem dzisiaj na rybach i zlapalem ladnego szczupaka.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
piaskowanie zdziera werstwy lakieru lub farby a metal tylko matowi... numery sa nabijane przecietnie jakies 0,6 mm wglab wiec po wypiaskowaniu widac je... piaskarka to nie flex ktory zdziera metal...opaopa pisze:Mih, jak wy piaskowaniem szukaliście tych numerów?
Z całym szacunkiem, ale szczerze mnie to ubawiło. Pierwszy raz spotkałem się z takim pomysłem.
wiekszosc na plaskiGazon pisze:Mih pisze:a ja tam za 2 tyg koncze oryginala i mam to wszystko w d...
Oryginal z rocznika czy tylko z modelu![]()
![]()
. A blachowkrety na plaski srubokret czy na krzyzykowy??? Kurde skad wy to wszystko bierzecie
?.
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości