opony 265.
Moderator: Student
opony 265.
Witam
ok wiec dokladnie sa to opony 265/70/16 firmy Polgom. Rzezba bieznika jak MT i moje pytanie czy nie sa one za masywne do gaza 69 przy jezdzie w lekkim terenie ? Czy nie spowoduja one uszkodzen mostow?
ok wiec dokladnie sa to opony 265/70/16 firmy Polgom. Rzezba bieznika jak MT i moje pytanie czy nie sa one za masywne do gaza 69 przy jezdzie w lekkim terenie ? Czy nie spowoduja one uszkodzen mostow?
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2003 5:51 pm przez mariano, łącznie zmieniany 1 raz.
Mariano opony polgomu nalewajki sa duzo cieższe niz opony nieregenerowane jezeli jeszcze do tego dorzucisz taką szerokosc to mosty moga czasem sie sypnąć
ja mam MT-eki Polgom 31X10.50 w gaziku i sa poprostu rewelacyjne niczyn nie dostają w terenie od firmowych i nie powodują uszkodzen nic nie strzela i wszystko chodzi tak jak powinno
ja mam MT-eki Polgom 31X10.50 w gaziku i sa poprostu rewelacyjne niczyn nie dostają w terenie od firmowych i nie powodują uszkodzen nic nie strzela i wszystko chodzi tak jak powinno
przeciez to to samoCLIMBER pisze:Mariano opony polgomu nalewajki sa duzo cieższe niz opony nieregenerowane jezeli jeszcze do tego dorzucisz taką szerokosc to mosty moga czasem sie sypnąć

Mistrzow uprasza sie o spokoj
''....leszek pisze:czepiasz się ale zato lepiej brzmi.
- tjaktoj jest zepsuty
- jak to traktor jest zepsuty?
- kolo sie zepsulo, jak jedno kolo jest zepsute to caly tjaktoj jest do d..
- bolek! , ile traktor ma kol?
- cztejy
- a ile jest dobrych?
- tszy
- to nie mozna powiedziec ze trzy sa dobre?
- przeciez to to samo
- ale jak brzmi: trzy dobre!
..."
i tak tez mozna

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- bilans
- Kontaktowanie:
tybero pisze:''....leszek pisze:czepiasz się ale zato lepiej brzmi.
- tjaktoj jest zepsuty
- jak to traktor jest zepsuty?
- kolo sie zepsulo, jak jedno kolo jest zepsute to caly tjaktoj jest do d..
- bolek! , ile traktor ma kol?
- cztejy
- a ile jest dobrych?
- tszy
- to nie mozna powiedziec ze trzy sa dobre?
- przeciez to to samo
- ale jak brzmi: trzy dobre!
..."
i tak tez mozna
a jest jabajbaj

niechciało sie nosić teczki trzeba nosić woreczki .......
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
- El Modzello
tybero pisze:przeciez to to samoCLIMBER pisze:Mariano opony polgomu nalewajki sa duzo cieższe niz opony nieregenerowane jezeli jeszcze do tego dorzucisz taką szerokosc to mosty moga czasem sie sypnąć
ja mam MT-eki Polgom 31X10.50 w gaziku i sa poprostu rewelacyjne niczyn nie dostają w terenie od firmowych i nie powodują uszkodzen nic nie strzela i wszystko chodzi tak jak powinno(szerokosc)
nie wiem czy to samo poprzednio miałem 235/75 i jak przyłożyłem opone do opony 31x10.50 to szerokość była identyczna, specjalnie chciałem sprawdzic ile sa szersze. A 235 i 265 to chyba różnica