Gaz 69 na springach.
Moderator: Student
-
- Kontaktowanie:
Gaz 69 na springach.
Dla tych co mowili ze bede budowal auto dwa lata to prosze to sa zdjecia Gaza 69 na sprezynach.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
NIe bardzo kumam o co ci chodzi??
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Haha. Dałem rade. http://lookout.monkeh.nupo.org/fuzzy/mo ... 3/7_14.php
Tu sa fotki.
Tu sa fotki.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
No idzie do gory ale nie chcialem mocowan dawac nizej bo to tez lipa. A co do sprezyn pod rama to sa tylko tak z tylu bo nie weszla by miedzy rame a kolo a w srodku ramy ich nie dam bo to sie mija z celem. Mikołaj tak ma i dzial mu to jkos wiec stwierdzilem ze tak moze byc. Tyl dziala spoko tylko z przodu neka mnie znowu padaczka. Dopoki nie bylo budy nie bylo padaczki a jak usiadl pod buda zmienil sie kat i lipa jest.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Oponki beda na wiosne bo w tej chwili fundusze sie skonczyly.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Ryby i suki co wygladaja jak autobus glosu nie maja. 

WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Ja zrypałem kont wyprzedzenia zwrotnicy i jest problem ale tak to zawieszenie wybiera super a na asfalcie suchym nie mialem okazji sprobowac bo mam na drodze full sniegu od jakiegos czasu. Jak poprawie ten przedni most to dam znac jak auto sie prowadzi rzy wyzszej predkosci.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Misiu nie bierz sobie tego so serca ja tylko zartowalem takie jest twoje zdanie ja jednym uchem je wpuscile i drugim wypuscilem. Sprezyny sa od GRa a lagi od Mesia G.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
slychaj wiem ze wpakowales duzo pracy, wiec za sama chec naleza ci sie uznanie. ale niestety nie jest to zrobione tak jak powinno byc. wiec sie nie spinaj , tylko lepiej daj sobie powiedziec co i jak.
Bedziesz sie tak spinal to poranna kupa bedzie przeciagac sie do 12 wiec lepiej wyluzuj a zmarnowany czas na sranie poswiec na dopracowywanie.
Bedziesz sie tak spinal to poranna kupa bedzie przeciagac sie do 12 wiec lepiej wyluzuj a zmarnowany czas na sranie poswiec na dopracowywanie.
-
- Kontaktowanie:
To napiszcie teraz koledzy co musze zrobic z moim autem zeby nie bylo sie do czego przyczepic??
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Narobiłes się to fakt ale jakbyś zobaczył mojego Gazika na sprezynach to byś się moze tyle nie namęczył.
Powiem , krótko , w terenie Gazik na sprężynach zajebiście wybiera (ja zastosowałem sprężyny z RR). Na drodze co nieco myszkuje, ciężko złozyć geometrię przy takich przeróbkach. Cięzko dopasować kąt wyprzedzenia zwrotnicy i pochylenie panharda , przez co bije w kierownice na wyjebach. Jak zaczniesz więcej jeździć mogą ci lecieć krzyżaki ze wzgledu na inne kąty zawieszenia względem ramy. Generalnie robienie sprężyn na mostach gazikowych to wyrzucenie pieniedzy. Najlepiej przystosowac już mosty z Patrola K260 są tanie i stosunkowo mocne i widzę, że coś takiego masz wsadzone.
Całośc generalnie mało opłacalna, dziś można dostać syfa na spręzynach za niewielkie pieniądze.
Natomiast materiał do zabawy i generalnie wyżywanie się jako hobby w wrasztacie jest całkiem fajne.
Powiem , krótko , w terenie Gazik na sprężynach zajebiście wybiera (ja zastosowałem sprężyny z RR). Na drodze co nieco myszkuje, ciężko złozyć geometrię przy takich przeróbkach. Cięzko dopasować kąt wyprzedzenia zwrotnicy i pochylenie panharda , przez co bije w kierownice na wyjebach. Jak zaczniesz więcej jeździć mogą ci lecieć krzyżaki ze wzgledu na inne kąty zawieszenia względem ramy. Generalnie robienie sprężyn na mostach gazikowych to wyrzucenie pieniedzy. Najlepiej przystosowac już mosty z Patrola K260 są tanie i stosunkowo mocne i widzę, że coś takiego masz wsadzone.

Całośc generalnie mało opłacalna, dziś można dostać syfa na spręzynach za niewielkie pieniądze.
Natomiast materiał do zabawy i generalnie wyżywanie się jako hobby w wrasztacie jest całkiem fajne.

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.