juz prawie koniec skladania
Moderator: Student
juz prawie koniec skladania
Witam
wlasnie koncze gazika, no i jestem ciekaw co szanowne grono na tego sprzeta, w razie draki bedzie sie jeszcze poprawiac, uprzedam jeszcze potrzeba troche rzeczy do roboty ale to juz koncowka. pozdro ponizej fotki.
http://mih.fajnafotka.pl/
wlasnie koncze gazika, no i jestem ciekaw co szanowne grono na tego sprzeta, w razie draki bedzie sie jeszcze poprawiac, uprzedam jeszcze potrzeba troche rzeczy do roboty ale to juz koncowka. pozdro ponizej fotki.
ERA...ERO disco..ROSJA&JAPONIA RZADZI
Re: juz prawie koniec skladania
Mih pisze:Witam

Disco 300 ES
Ladniutki jest
Draki chyba nie bedzie, mnie sie podoba, a te na podworku to sa donarzy czy czekaja w kolejce do roboty.
Gratuluje ladnego gazika
mysle ze najwazniejsze w tej calej zabawie jest to ze kolejny egzemplaz wrucil do eksploatacji i to w orginale.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon

Gratuluje ladnego gazika

Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
- nie_mientki
dzieki za te wszystkie pochwaly
ale nie przesadzajcie bo zara sie co w nim spierdziel
dzis juz ma wycieraczki, skrzela z boku, dokonczona konserwacja mi. profili, przy silniku dolozylem taki oryginalny uchwyt na przewody wysokiego napiecia, no ....i musze przyznac ze auto ma amory teleskopowe od uaza, ale w taki sposob zamontowane ze w kazdym momencie moge odkrecic cale uchwyty i zamontowac ramieniaki, nic nie zostalo przerobione, a tak poza tym to byl kiedys gaz z buda tzw pogotowie techniczne.
pozdro mih

dzis juz ma wycieraczki, skrzela z boku, dokonczona konserwacja mi. profili, przy silniku dolozylem taki oryginalny uchwyt na przewody wysokiego napiecia, no ....i musze przyznac ze auto ma amory teleskopowe od uaza, ale w taki sposob zamontowane ze w kazdym momencie moge odkrecic cale uchwyty i zamontowac ramieniaki, nic nie zostalo przerobione, a tak poza tym to byl kiedys gaz z buda tzw pogotowie techniczne.
pozdro mih
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Mateusz Woj
Mateusz nie ma strachu mam juz nastepnego na oku i to bedzie na 100% tez na oryginal, tylko sie zastanawiam czy komandorka czy gruzawik? ale tego to juz nie sprzedam. ten rok i tak mialem wybitnie gazikowy bo tu juz trzeci gazik, ale ten jest najbardziej oryginalny, tamte mialy zuki itd, mam juz dolniaka po remoncie....serce juz jest.Mateusz Woj pisze:Kolejny pięlny Gazik, godne pochwałyTeraz pewnie wszyscy czekają na efekt końcowy. Szkoda że go sprzedajesz
- Ml_Kruszka18