nadstawki Aro Muscel - a GAZ 69M...
Moderator: Student
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
nadstawki Aro Muscel - a GAZ 69M...
Witam wszystkich. Pytanko mam. Da radę wykonać takie połączenie?? Aro miało takie same wymiary drzwi jak Gaz?? No i jak to sie ma do kąta pochylenia przedniej szyby??
Re: nadstawki Aro Muscel - a GAZ 69M...
wladimir.r pisze:Witam wszystkich. Pytanko mam. Da radę wykonać takie połączenie?? Aro miało takie same wymiary drzwi jak Gaz?? No i jak to sie ma do kąta pochylenia przedniej szyby??

Aaa....... o co Ci chodzi.....?
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
A chodzi o boczne szybki, które w Muscelu są a w GAZie ich nie ma.
W muscelu są eleganckie, odsuwane szybencje- chwalę je sobie bardzo. Leżą w garażu, jak przypada to rzucam je na drzwi i zakładam bikini. 10 sekund i mam Maybacha
Jak nikt ci nie pomoże to za jakiś tydzień, może za dwa będe się widział z moim syfem i mogę to pomierzyć pi razy oko.
W muscelu są eleganckie, odsuwane szybencje- chwalę je sobie bardzo. Leżą w garażu, jak przypada to rzucam je na drzwi i zakładam bikini. 10 sekund i mam Maybacha

Jak nikt ci nie pomoże to za jakiś tydzień, może za dwa będe się widział z moim syfem i mogę to pomierzyć pi razy oko.
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
- wladimir.r
- Kontaktowanie: