gazik-predkosci podrozne
Moderator: Student
gazik-predkosci podrozne
Witam serdecznie
Prawdopodobnie niedlugo stane sie posiadaczem gaza 69 w org. wersji. Mam pytanie do forumowiczow posiadajacych Gazy 69 z silnikami benz. (dolniaki, S-21 , uazowolga):- jaka predkosc podrozna jestescie wstanie utrzymac na trasie-mam na mysli kompromis miedzy spalaniem/wibracjami/komfortem jazdy.
Pozdrawiam
Jakub
Prawdopodobnie niedlugo stane sie posiadaczem gaza 69 w org. wersji. Mam pytanie do forumowiczow posiadajacych Gazy 69 z silnikami benz. (dolniaki, S-21 , uazowolga):- jaka predkosc podrozna jestescie wstanie utrzymac na trasie-mam na mysli kompromis miedzy spalaniem/wibracjami/komfortem jazdy.
Pozdrawiam
Jakub
A co to jest komfort jazdy w GAZie...?

Dla każdego egzemplarza ta prędkość jest inna..... od 40 km/h do 90 km/h
Ale najczęściej to jest to 75 km/g.

Prawdę mówiąc nie ma takiej....(...) jaka predkosc podrozna jestescie wstanie utrzymac na trasie-mam na mysli kompromis miedzy spalaniem/wibracjami/komfortem jazdy
Dla każdego egzemplarza ta prędkość jest inna..... od 40 km/h do 90 km/h
Ale najczęściej to jest to 75 km/g.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Re: gazik-predkosci podrozne
haha 30 km/hJakub p. pisze:Witam serdecznie
Pozdrawiam
Jakub

Kupuj Patrola i po sprawie

- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Kup GAZA oryginała do szpanowania i Patrola do jechania. Miałem 3 Gazy i kaczałem na trochę większych laczkach na trasie 85-95 km/godz.lupus pisze:haha 30 km/hJakub p. pisze:Witam serdecznie
Pozdrawiam
Jakub![]()
Kupuj Patrola i po sprawie

-
Witam . Nie moze byc ze tak pomykalesseba4x4 pisze: Kup GAZA oryginała do szpanowania i Patrola do jechania. Miałem 3 Gazy i kaczałem na trochę większych laczkach na trasie 85-95 km/godz.![]()

cale zycie z wariatami
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
60-70 km/h to optymalna prędkość przelotowa w ruskich sprzętach
Można jechać i szybciej ale trza mieć tarcze a nie orginalne spowalniacze
Można jechać i szybciej ale trza mieć tarcze a nie orginalne spowalniacze
Ostatnio zmieniony pn kwie 24, 2006 8:02 pm przez gÓral świętokrzyski, łącznie zmieniany 1 raz.
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
A czemu takim starym Gazolem na Kałużewie i w Ostrzycach miałem miejsca w pierwszej 7-ce (na 50-60 aut)szymon milimetr pisze:Witam . Nie moze byc ze tak pomykalesseba4x4 pisze: Kup GAZA oryginała do szpanowania i Patrola do jechania. Miałem 3 Gazy i kaczałem na trochę większych laczkach na trasie 85-95 km/godz.![]()

- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
U mnie w trasie to tak średnio 85/h. Nic nie trzęsie, tlko głośno jest po prostu. Silnik żukieta, opony trochę szersze (255/75/R15), hamulce oryginalne bębny. Spokojnie można licznik zamknąć i jeszcze ma się zapas pod prawą nogą, ale to już strach w oczach...
GAZ 69 EVO II - zmota się mota
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Czepiacie się, jak g.... opny. Pytanie było o prędkość, a nie o hamowaniegÓral świętokrzyski pisze:jeszcz raz zapytam jaka jest droga hamowania??![]()
![]()
strzelajta chłopy