Moderator: Student
oczywiście to taka zgryźliwa ale nie wroga uwaga z mojej strony byłaprofesor30 pisze:Sorry za te "UŁAZY" jeśli kogoś to ruszyło jeszcze raz przepraszam![]()
![]()
![]()
![]()
Ten Włodzimierz koło Dorohuska?gazoczołg pisze:na ukrainie jest we Włodzimierzu Wołyńskim.zaraz za granicą.za ja 192 z dętką kumpel płacił ok 160 zł.kupował też skrzynię z reduktorem do uaza,kolumnę ,felgi,amorki i inne pierdoły.jak dowiem sie ile zapłacił to napiszę.ponoć we lwowie jest dobra składnica ale nie wiem gdzie.
Zapomnij. SKlep ma powierzchnię jarzynowego u pani zosi, bez zaplecza, więc wszystkie części leżą na hałdzie w sklepie. Prowadzi go facet, nie powiem, kompetentny, ale z zaopatrzeniem jest tak sobie... Tzn części niby dużo (np blachy jakie chcesz, choc kurewsko drogie - przedni gril coś ok 400 UAH jak pamiętam), ale jak zapytasz o coś, co jest Ci właśnie potrzebne, to na pewno akurat nie będziegazoczołg pisze:...ponoć we lwowie jest dobra składnica ale nie wiem gdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość