ile pali Gaz na gaz ?
Moderator: Student
ile pali Gaz na gaz ?
Pytanie jak w temacie, czyli : ile gazu na 100 km palą wasze Gazy w mieście ?
Mój skotłował ostatnio 19 litrów i jestem ciekawy czy jest szansa na mniejsze spalanie.
Pozdr.
Mój skotłował ostatnio 19 litrów i jestem ciekawy czy jest szansa na mniejsze spalanie.
Pozdr.
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
Nie idzie jednoznacznie powiedzieć ile spali. Zależy to od stanu silnika, rodzaju instalacji gazowj, oraz od jej ustawienia. Jak źle utawisz to wyjdziesz w kosztach na równi z paliwem. Ważne jest też kto zakładał, bo widziałem już takie patenty że głowa goli. A tak na prawde to w terenie nie możesz patrzeć na oszczędności.
ryba no nie wim czy zauwazyles, ze gosc napisal, ze jago auto spalilo 19 litrow w miescie....
A to oznacza, ze chodi mu o to ile nasze zuczki pala po miescie. I jak sie dowie od nas, ze nasze pala mniej to znaczy, ze faktycznie cos ma nie tak i moze mu jakas regulacja pomoze...
>> moj pomiescie przed regulacja 20 litrow po regulacji 16,5
>> w trasie przy 80km/h - lyka tak kolo 17
>> w terenie nie zbadano - nie obliczono (bo ciezko) ale jak to sie mowi w ch...j wiecej
A to oznacza, ze chodi mu o to ile nasze zuczki pala po miescie. I jak sie dowie od nas, ze nasze pala mniej to znaczy, ze faktycznie cos ma nie tak i moze mu jakas regulacja pomoze...
>> moj pomiescie przed regulacja 20 litrow po regulacji 16,5
>> w trasie przy 80km/h - lyka tak kolo 17
>> w terenie nie zbadano - nie obliczono (bo ciezko) ale jak to sie mowi w ch...j wiecej
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
- ---Ryba---
- Kontaktowanie: