Projektów zawsze miałem dużo a pod tym linkiem http://tymonhobby.fajnafotka.pl mozna zobaczyć mojego pierwszego gaza 69 i inne dzwine pojazdy

Moderator: Student
troche jej jest ale bez tragedji narazie musze sie pozbyc tej tapicerki w stylu holenderskim chce ktos ?gitarras pisze:Gratulacje..![]()
ale roboty nie malo sobie na glowe wziales, powodzenia!
p.s.
fajne swiatla
jutro wkleje zdjecia , tapicerke pikowana już zdjołem to zobaczysz czy jest 2 tony szpachliJA'JACEK pisze:2 tony szpachli, czy kasta blachą obita....?
Oto mi właśnie chodziło..........tymon4x4 pisze:(...)JA'JACEK pisze:2 tony szpachli, czy kasta blachą obita....?
To niejest orginał bo cały tył niema profili ktos połozył prosta blache , jak sie trafi nadwozie kiedys to moze zmienie
Szkoda nie ? Widocznie któs miał zamało pojecia by ratować orginał z dokumentów wynika ze ostatni przeglad miał w 94 roku . A wtedy wszyscy przerabiali te auta jak pamientam bo były "owe czasy " i wtedy to był szał hehe mysle że chcąc zrobic z tego orginała zaduzo kasy , lepiej poszukać jakies kasy nadajacej sie do naprawy mam gdzies namiar w notesie jak gośc bedzie miał i niecenił zbyt wysoko to pewno kupie jak bedzie orginalna ale to kiedyś .JA'JACEK pisze:Oto mi właśnie chodziło..........tymon4x4 pisze:(...)JA'JACEK pisze:2 tony szpachli, czy kasta blachą obita....?
To niejest orginał bo cały tył niema profili ktos połozył prosta blache , jak sie trafi nadwozie kiedys to moze zmienie
Cóś za gładki mi się wydawał...jak lodówka.
nie szukaj, zobacz na PWtymon4x4 pisze:Szkoda nie ? Widocznie któs miał zamało pojecia by ratować orginał z dokumentów wynika ze ostatni przeglad miał w 94 roku . A wtedy wszyscy przerabiali te auta jak pamientam bo były "owe czasy " i wtedy to był szał hehe mysle że chcąc zrobic z tego orginała zaduzo kasy , lepiej poszukać jakies kasy nadajacej sie do naprawy mam gdzies namiar w notesie jak gośc bedzie miał i niecenił zbyt wysoko to pewno kupie jak bedzie orginalna ale to kiedyś .JA'JACEK pisze:Oto mi właśnie chodziło..........tymon4x4 pisze: (...)
Cóś za gładki mi się wydawał...jak lodówka.
Narazie chce uruchomic go na dobre i zrobic tak aby wszystko miało ''ręce i nogi "
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości