ma ktos pomysł zdjecia klatki do komandorki ?>
Moderator: Student
ma ktos pomysł zdjecia klatki do komandorki ?>
jak w temacie bo niewiem zabardzo jak to zrobić by było funkcjonalnie i schludnie , czy tzeba dawac jakies wzmocnienia jesli tak to gdzie ?
UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
Re: ma ktos pomysł zdjecia klatki do komandorki ?>
Poczytaj w wolnej chwili.... może coś ciekawego znajdziesz.tymon4x4 pisze:jak w temacie bo niewiem zabardzo jak to zrobić by było funkcjonalnie i schludnie , czy tzeba dawac jakies wzmocnienia jesli tak to gdzie ?
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... ght=klatka
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
no key ale i tak mam brak koncepcji jezeli chodzi o mocowanie jej , i wiadomo musi być wewnetrzna zeby mozna było git plandekowac gaziora bo nieukrywam ze chce pojezdzic tez nim zimą , pozatym dalej masz CB z antena wa-27 ? Ja chyba zamontuje stara cobre 19 plus i tą anteneJA'JACEK pisze:Poczytaj w wolnej chwili.... może coś ciekawego znajdziesz.tymon4x4 pisze:jak w temacie bo niewiem zabardzo jak to zrobić by było funkcjonalnie i schludnie , czy tzeba dawac jakies wzmocnienia jesli tak to gdzie ?
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... ght=klatka

Jak naj bardziej, cały czas.tymon4x4 pisze: (...) pozatym dalej masz CB z antena wa-27 ? Ja chyba zamontuje stara cobre 19 plus i tą antene
Jest wiele anten osadzonych na sprężynach, ale to jest bodajże jedyna
która bez problemu odchyla się w całości o 90* i więcej.
Większość sprężyn tylko imituje elastyczność odchylając się o parę stopni
a resztę nadrabia bat anteny co po kilku razach marnie się dla niej kończy.
A ich tak zwana zyskowność jest wzajemnie porównywalna.
W terenie liczy się przede wszystkim wytrzymałość mechaniczna. Przynajmniej dla mnie.
Ale to tak na marginesie.......nie zmieniajmy tematu bo chyba jeszcze się nie wyczerpał.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
uderz do http://www.rajdy4x4.pl/forum/profile.ph ... ile&u=7157
piotrek ma komandorke , ktora wyglada bardzo schludnie a jest na 34 rolnikach itp.
klatka tez nie rzuca sie w oczy ( a ma oryginalny patent " zuk" skladania dachu, pomimo klatki )
piotrek ma komandorke , ktora wyglada bardzo schludnie a jest na 34 rolnikach itp.
klatka tez nie rzuca sie w oczy ( a ma oryginalny patent " zuk" skladania dachu, pomimo klatki )
ja niemam orginalnej komandorki ktoś juz ją poprzerabiał zaduzo roboty by ja wracać do orginału a chodzi mi o mocoania jak zrobic bo tam jest inna podłoga niz w zwykłym gazie ,herman pisze:Troche szkoda Komandorką jeżdzić tak by była potrzebna klatka, jest juz ich tak mało, że patentowanie jej klatką to mała profanacja. Tymon odpuść. Niedługo zjawię sie po drążek od Ursusa to pogadamy. Pozdr.
P.S. jak dobrze pojdzie bede miał w 100% orginalna komandorke z dolniakiem na chodzie , juz wyczaiłem u chłopa negocjacje trwają