gaz 46
Moderator: Student
-
-
gaz 46
szukam kogos kto tak jak ja ma obcesje na punkcie amfibi
mile widziane wszelkie informacje o czesciach , opisach dotyczacych mawa
Re: gaz 46
saplakataraska pisze:szukam kogos kto tak jak ja ma obcesje na punkcie amfibi

ostatni wiking w Rzeczpospolitej

-
-
gaz 46
w polsce jest podobno tylko okolo 10 sztuk , tak mi zeznal jeden koles co ma duze pojecie
bylem na wszystkich zlotach w darłowku i tylko jeden raz przez moment widzialem mawa
potem podobno kupil go jakis niemiec
bylem na wszystkich zlotach w darłowku i tylko jeden raz przez moment widzialem mawa
potem podobno kupil go jakis niemiec
-
-
maw
a moze ktos wie gdzie stoi takie cudo w muzeum
??albo skansenie
???
wiem ze w niemczech w muzeum w sinschaim stoi jeden ,
wybieram sie tam w przyszlym tygodniu na ogledziny
http://members.virtualtourist.com/m/1ffe4/46fb/6/

-
-
maw
a msz fotki tej repliki
???

Re: maw
kiedys bylem w skansenie miedzy Gora Kalwaria a Kozienicami, i tam stal MAW, ale byl w oplakanym staniesaplakataraska pisze:a moze ktos wie gdzie stoi takie cudo w muzeum??albo skansenie
???

- Mateusz Woj
Re: maw
Jarek_ pisze:kiedys bylem w skansenie miedzy Gora Kalwaria a Kozienicami, i tam stal MAW, ale byl w oplakanym staniesaplakataraska pisze:a moze ktos wie gdzie stoi takie cudo w muzeum??albo skansenie
???
Juz dawno go nie ma...

Disco 300 ES
-
-
Jakis czas temu jakis pacjent wystawial na allegro albo na e-bayu mawa ale taki dzirawiec ze ciezko było by nawet na wzór cos zrobic.a cena totalnie zaporowa jakies 20 czy 30 tysiecy. A Strażaka amfibii to mam kilka fotek niedługo po poprzednim remoncie i zmianie malowania, nawet z tego jak pływał po narwi
naprawde niesamowite uczucie jak sie tym płynie

Jak juz sie poruszamy w krainie marzen
o posiadaniu amfibii to ja kiedys w niemieckiej gazecie widzialem ogloszenie o sprzedarzy amfibii na czapajewie! tak były takowe (niedowiarkow odsylam doksiazki "wiezdiechody RKKW" tam jest opisane) Na piewszy rzut oka to jak ford GPA tylko jak zwykle ciut inny. To by był rarytasek ale niemiec wiedzial co psrzedaje i cena byla podobnie zaporowa i dodatkowo w euro 

http://walkarounds.airforce.ru/auto/rus ... /index.htmStd pisze:Jak juz sie poruszamy w krainie marzeno posiadaniu amfibii to ja kiedys w niemieckiej gazecie widzialem ogloszenie o sprzedarzy amfibii na czapajewie! tak były takowe (niedowiarkow odsylam doksiazki "wiezdiechody RKKW" tam jest opisane) Na piewszy rzut oka to jak ford GPA tylko jak zwykle ciut inny. To by był rarytasek ale niemiec wiedzial co psrzedaje i cena byla podobnie zaporowa i dodatkowo w euro
Tu właśnie jest chyba taka amfibia - przedni most podobny jak w Czapajewie. Amfibia też niby podobna do Mawa ale jednak w detalach inna.

-
-
a co sie stalo z tymi zwlokami
???
z mniszewa
a ten facet ci wystawil go na alegro chcial 50 tys bylem u niego ale on bardziej chcial nawiazac z kims kontat niz sprzedawac
widzialem tego mawa mocno niekompletny
no i cena stanowczo za wysoka
ponawiam pytanie
w jakim muzeum stoi w polsce
czy to taki rodzynek ze go nie mam w muzeum czy za wczescnie
za nibty za młody
?????

z mniszewa
a ten facet ci wystawil go na alegro chcial 50 tys bylem u niego ale on bardziej chcial nawiazac z kims kontat niz sprzedawac
widzialem tego mawa mocno niekompletny
no i cena stanowczo za wysoka
ponawiam pytanie
w jakim muzeum stoi w polsce
czy to taki rodzynek ze go nie mam w muzeum czy za wczescnie
za nibty za młody

-
-
gaz 46
bylem w tym roku w skarzysku kamiennej w muzeum Orła białego , i informuje ze mawa tam nie ma na 100 %
jest BAW
ale to inna bajka
stoi tam kilka gazikow w stanie opłakanym ,samoloty troche ,wykopek czołgi,
ale ogolnie milo spedzilem czas w tym muzeum
jest BAW
ale to inna bajka
stoi tam kilka gazikow w stanie opłakanym ,samoloty troche ,wykopek czołgi,
ale ogolnie milo spedzilem czas w tym muzeum
gaz 46
w sierpniu bylem w mniszewie i baw nadal stoi - a raczej wanna na kolach - czyli totalne sito , a po mawie zostalo puste miejsce - i co ciekawe kolo wraz z piastą - więc ci co zabrali mawa to chyba nie do renowacji... - przynajmniej takie informacje usyskałem od osoby sprzedajacej bilety na wstęp do skansenu - szkoda tylko że nie zdążylem obejżec mawa - bo to byl główny cel mojej wizyty w mniszewie...
pozdrawiam
pozdrawiam
RZEŹBA 4x4 TORUŃ