może ktoś wie
Moderator: Student
może ktoś wie
czy tylny most gaza 4 satelitowy ma jednakowe wewnentrzne i zewnentrzne łożyska w piastah ,ztego co wiem uaz ma jednakowe ja mam różnej wielkości .może poprzednik coś zmotał a może tak ma być 

może ktoś wie
nie wyciągałem zewnentrznej bierzni a koszyk z wałkami był sporo mniejszy nie było na nim żadnyh oznaczeń to drugie wienksze miało ruskie oznaczenia
Jak chcecie kupowac łozyska to sie pytajcie o łozyska samochodowe a nie do maszyn(wiekszosc i tak sprzedawców bałwanów nie wie o co chodzi dla nich sie to kreci ma kuli i tyle). Bo sie ostatnio dowiedzałem ze sie różnia oprucz tego ze maja te same wymiary i tu jest własnie tego przykład
!

Gaz 69 M 1960 - pół wieku i jeszcze jeździ.
różnią się przeważnie wartością luzu i tak komplet łożysk do suzuki jednego koła tylnego mostu (łożysko z zimeringiem i pierścieniem zaciskającym) luz C4 koszt bagatela 199zeta
a takie samo zestwienie tylko bez pierścienia bo po co komu takie drogie g.. z luzem C3 niecałe 20 zeta
wytrzymałość jeden kamień na pełnej pycie więcej no może dwa
"WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE"
zamienniki górą

a takie samo zestwienie tylko bez pierścienia bo po co komu takie drogie g.. z luzem C3 niecałe 20 zeta

"WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE"
zamienniki górą