A może da się ją jakoś naprawić?chociaż z tego co wiem to zwiera gdzieś więc raczej szrot.
Więc czy od żukiety można szukać czy UAZ zostaje

dzięki za opdpowiedzi

Szczęśliwego nowego!
Moderator: Student
Witam!w niedziele bede w lubaniu i mam prosbe-czy dalo by rade jakos sie ugadac zebys kupil a ja wpadne i oddam kaseKoorneliusz pisze:Witam kolegę Gurala. do Lubania masz niedaleko. W sklepie Żuka-Stara itp. jest kilka rodzajów stacyjek w tym prawie identyczna jak oryginał. Napewno coś dopasujesz. Ceny też też rozsądne.
Roznica generalnie polega na tym ze zukieta ma polaczenia na konektory a uaz/wolga na srobki i tyle...gural19 pisze:@korneliusz - spoko,poszukam w jelonce od zukiety skoro niby to samo
Jak dla mnie w terenie dosyć istotna różnica.Jerry pisze: (...)
Roznica generalnie polega na tym ze zukieta ma polaczenia na konektory a uaz/wolga na srobki i tyle...
(...)
no pokombinowałem, niestety przy rozbiórce wypadły pie.. kuleczki i śprężynkaTeż kiedyś miałem problem z taką nową stacyjką z UAZa. Po prostu była źle poskładana Widocznie w zakładzie jakąś partię źle składali i tyle Ebonitową pokrywkę z tyłu trzeba zdjąć (pierścień rozprężny) i przestawić styczniki w odpowiedni sposób Potem wszystko działa doskonale Nie polecam stacyjek z Żuka (nie pasują dobrze, kabelki nie przykręcane, psują się)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości