żuk - czy można zbudować coś innego na jego ramie
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
żuk - czy można zbudować coś innego na jego ramie
mam wszystkie części do złożenia żuka . czy można zbudować coś innego na ramie żuka np. jakiś samochód terenowy.
prosze o porade lub jakieś strony www
prosze o porade lub jakieś strony www
-
-
A tak to może na końcu wyglądać... tyle że w tym przypadku to z Uaza zrobili Żuczka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4708898
Na serio to ogólnie zawsze można coś zmotać tyle że jak wspomniał kolega musisz dokupić parę cześci "terenowych" których nie posiada Żuk czyli wspomniany reduktor czy most przedni
,pzdr
Na serio to ogólnie zawsze można coś zmotać tyle że jak wspomniał kolega musisz dokupić parę cześci "terenowych" których nie posiada Żuk czyli wspomniany reduktor czy most przedni

,pzdr

student
Re: żuk - czy można zbudować coś innego na jego ramie
Tak............. innego ŻUKapawelrabka pisze:(...) czy można zbudować coś innego na ramie żuka (...)

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
a ja nie widzę większego problemu...JA'JACEK pisze:Tak............. innego ŻUKapawelrabka pisze:(...) czy można zbudować coś innego na ramie żuka (...)
potrzebne części:
dokupić przedni most wraz z resorami , reduktor z gaza ,przedni wał,krótki wałek między skrzynia a reduktorem
tył może zostać taki jaki jest, jedynie skrócić tylny wał, do ramy dospawać mocowania przednich resorów ,zrobić hamulce i wykonać mocowanie reduktora, dorobić/przerobić układ kierowniczy
o czymś zapomniałem ?

LJ 70
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
Tak..... w papierach cały czas będzie ŻUK...Mag69 pisze:(...)
o czymś zapomniałem ?

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Oczywiście że masz rację.
Chodziło mi tylko oto, że jak byś nie kombinował to dupa z tyłu...... czyli ŻUK
To miał być taki żart............... no może trochę nie wyszedł.........
Tak jak z pytaniem : Jakim samochodem rozbił się Zientarski....? Odp. Fiatem.... tyle że czerwonym.

Chodziło mi tylko oto, że jak byś nie kombinował to dupa z tyłu...... czyli ŻUK

To miał być taki żart............... no może trochę nie wyszedł.........

Tak jak z pytaniem : Jakim samochodem rozbił się Zientarski....? Odp. Fiatem.... tyle że czerwonym.

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.