czy to jest niekompetencja sprzedającego czy naciągactwo ?
sprzedawać głowice lampy górniczej jako "mały wewnętrzny szperacz do gaza 69"

Moderator: Student
Piter69A pisze:. Przypuszczam, że to ten sam sprzedawca.
....
OSZUST I NACIAGACZ
ja na przykład nie mam nic do błota a nawet jego obecność lubieCrOOchy pisze:Piter69A pisze:. Przypuszczam, że to ten sam sprzedawca.
....
OSZUST I NACIAGACZ
jak coś przypuszczasz, a nie masz 100% pewności to nie oskarżaj. napisałes przypuszczam, a to nie to samo co napewno ten, bardzo łatwo kogoś błotem obrzucić
Też mam takie i to dwieStudent pisze:w gaziku była tylko na wyposażeniu taka mała lampka na długim kablu zakończonym wtyczką - podobną do sieciowej 220V. I wtykało się ją w gniazdko umieszczone po lewej pod deską rozdzielczą. Mam i lampkę i gniazdko
obrońca nie obrońca, tylko poprostu paru moich znajomych miało problemy przez podobne pomówienia, i dlatego tak zareagowałemJarem pisze:ja na przykład nie mam nic do błota a nawet jego obecność lubieCrOOchy pisze:Piter69A pisze:. Przypuszczam, że to ten sam sprzedawca.
....
OSZUST I NACIAGACZ
jak coś przypuszczasz, a nie masz 100% pewności to nie oskarżaj. napisałes przypuszczam, a to nie to samo co napewno ten, bardzo łatwo kogoś błotem obrzucić![]()
a ty co- obrońca uciśninych
![]()
![]()
... lepiej na zimne dmuchać, więc napewno na gościa warto uważać...
... choćby z tego powodu że nie oryginalną część próbuje ludziom wcisnąć - zgroza
Podciąga też rosyjskie sprzęty pod amerykańskieJakub_AK77 pisze:Ten człowiek z Buska wszystko podciąga pod rosyjskie sprzęty. Najczęściej aukcje są źle opisane i mijaja się z prawdą. Dla mnie po prostu okłamuje kupujących. Do tego ceny są znacznie wyższe. Ten sam sprzedawca sprzedaje chyba pod różnymi nickami. Lepiej na niego uważac.
W tym wypadku nie jest to takie pewne. Pytanie co się bierze za oryginał. Czy ciężarówkę prosto z hameryki czy model który trafił do nas podarowany przez wielkiego brata. Podobnie jak z GAZami prosto z fabryki a tymi z LWP.piotr759 pisze:Podciąga też rosyjskie sprzęty pod amerykańskieJakub_AK77 pisze:Ten człowiek z Buska wszystko podciąga pod rosyjskie sprzęty. Najczęściej aukcje są źle opisane i mijaja się z prawdą. Dla mnie po prostu okłamuje kupujących. Do tego ceny są znacznie wyższe. Ten sam sprzedawca sprzedaje chyba pod różnymi nickami. Lepiej na niego uważac.![]()
http://moto.allegro.pl/item335799142_dodge_wc_51.html
Sory, że nie w temacie- Kubi- w tym roku modrzewina się odbędzie?kUBI pisze:różnica jest...stan fabryczny a stan po tuningu w armii:))Bosman pisze:A jaka jest różnica pomiędzy " z hameryki a podarowany od wielkiego brata"? Gazy LWP czy prosto z fabryki-chyba to efekt świąt.
Już kiedyś dyskusja na ten temat była. Co jest punktem odniesienia do oryginału. LWP dodawało swój pakiet tuningowy i po przejściu do cywila nadal ten pojazd uważany jest za oryginał. Tak samo ruski mogli zamontować licznik skalowany na km/h swojej produkcji i po wyjściu do cywila to był oryginał. Chyba że faktycznie za oryginalny pojazd traktujemy ten który dopiero co dotkną gleby po zejściu z taśmy. To zwracam honor.Bosman pisze:A jaka jest różnica pomiędzy " z hameryki a podarowany od wielkiego brata"? Gazy LWP czy prosto z fabryki-chyba to efekt świąt.
wg mojej wiedzy i różnych ortodoksów , oryginał to jest to co występuje w katalogu danej marki i posiada przyporządkowany nr częściwladimir.r pisze:... Chyba że faktycznie za oryginalny pojazd traktujemy ten który dopiero co dotkną gleby po zejściu z taśmy. To zwracam honor.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości