Kto podpowie gdzie szukać

Pozdrawiam Gazowiczów!
Moderator: Student
:)11 Nie wiedziałem, że to facet. dzięki za namiar, już z Nim gadałem. Plandeki nadal nie mam...Darek pisze:Jagoda to On a nie ona :)21
a nr to On podaje w podpisie przy kżdym swoim poście ale ja nie możesz znaleść to masz "W razie jak by co, to 601-34-87-25" to jest jego nr :)21
Ja tez mam komandorke.
Dzieki, o Moco (Mocu?) :DMOC pisze:Artur_Dziergowski@hotmail.com
do niego napisz za uazowa 350 zl wzial do gaza ponoc tez ma
wysłałem maila 17 marca i ciszaMOC pisze:Artur_Dziergowski@hotmail.com
do niego napisz za uazowa 350 zl wzial do gaza ponoc tez ma
Kiedyś miałem, ale potrzebowałem brezentu i poszła pod nóż.Ziben-Laden pisze:Pilnie potrzebuję nową lub wyglądającą-na-nową () plandeczkę na komandorkę. Koniecznie musi być płócienna i w kolorze khaki, bo robię do Gazonka żółte papiery
![]()
Kto podpowie gdzie szukać5 PILNE
6 Z góry dzięki.
Pozdrawiam Gazowiczów!
Obejrzałem Twoją stronkęZiben-Laden pisze:Kiedyś miałem, ale potrzebowałem brezentu i poszła pod nóż.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak bym wcześniej znalazł klienta to bym sprzedał.
Własnie do komandorki mialem i mi nie pasowała dlatego w końcu ja pociąlem. Kawalek jeszcze mam. :) :D[/quote]drwal pisze:Obejrzałem Twoją stronkę :)2 :)2 :)2Ziben-Laden pisze:Kiedyś miałem, ale potrzebowałem brezentu i poszła pod nóż.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak bym wcześniej znalazł klienta to bym sprzedał.
Jestem pod wrażeniem :o
Plandeczka i tak by nie pasowała - ja szukam do "komandorki" (4 drzwi, 5 osób, 69A). Ale dzięki za posta :)6
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość