Sprężyny zamiast resorów? W gaziku?
Moderator: Student
Witam
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem sprężyn
-kup pan se patrola i uszzzzzz
=a tak poważnie podaj konkreta przyczyna takiego niesfornego zachowania -.....
niedługo bedzie rajd Maćka Skóry
wybierz sie to obaczysz TAKIE CUDA ŻE CI SZCZEKA OPADNIE
np. Gaz na 33" waga I koła ok 85 kg Gazy na 6 i 8 amorkach
Ja osobiście jeszcze Gaza69 nie widziałem ale uaza tak paskudzstwo (jak dla mnie:)
)Może już ktoś ma takowe cudo
pzdr.
Qwinto - zwolennik orginałków
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem sprężyn
-kup pan se patrola i uszzzzzz

=a tak poważnie podaj konkreta przyczyna takiego niesfornego zachowania -.....

niedługo bedzie rajd Maćka Skóry
wybierz sie to obaczysz TAKIE CUDA ŻE CI SZCZEKA OPADNIE

Ja osobiście jeszcze Gaza69 nie widziałem ale uaza tak paskudzstwo (jak dla mnie:)
)Może już ktoś ma takowe cudo
pzdr.
Qwinto - zwolennik orginałków
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
ten facet od gaza na sprezynach z silnikiem Vw Lt to tomek Lach a opony to na herkulesy 33 cale na triagular chromach czy jakos tak
znam go bardzo dobrze i wiem kto mu przerabial te zawieszenie taki madry facet z markuszowa kolo lublina
ale o ile z nim pogadalem to zrobil to na oryginalnych mostach tylko [cenzura] kla ze robota poszla w dupe bo rzeciez tam wszystko sie pierdoli i teraz kupił se patroloskie ale te tradycyjne z resorów za pare dni opubiluje strone jak sie robi takie zawieszenie oczywiscie zeby wytrzymalo skoki najwazniejsz rzecza jest wymiana mostow i to jest najwiekszy wydatek.
Niech mi tylko nikt nie pierdoli ze tak przerobka jest na darmo sprezyny w terenówce co najwazniejsz rzecz wieksza mu sie wykszyz o ok 200% samochod zachowuje sie zajebiscie
ale to oczywiscie moja uwaga :D :D :D
znam go bardzo dobrze i wiem kto mu przerabial te zawieszenie taki madry facet z markuszowa kolo lublina
ale o ile z nim pogadalem to zrobil to na oryginalnych mostach tylko [cenzura] kla ze robota poszla w dupe bo rzeciez tam wszystko sie pierdoli i teraz kupił se patroloskie ale te tradycyjne z resorów za pare dni opubiluje strone jak sie robi takie zawieszenie oczywiscie zeby wytrzymalo skoki najwazniejsz rzecza jest wymiana mostow i to jest najwiekszy wydatek.
Niech mi tylko nikt nie pierdoli ze tak przerobka jest na darmo sprezyny w terenówce co najwazniejsz rzecz wieksza mu sie wykszyz o ok 200% samochod zachowuje sie zajebiscie
ale to oczywiscie moja uwaga :D :D :D
bo se resory pochamrujo piur po dodajo że stoi jak te U a twady niczym lemiesz od ATLASA
a resor w autku do jazdy powinien być prawie prosty co by tyle samo
od pozycji zero mógł się złożyć co rożłożyć
niewierzycie? to wżućcie na GAZA [tylko orginała] ze 400kg i takim na sage przez rów jak już się przekrzyży to zmieżcie do 0,5metra powinno dociągnoć
to jedno a drugie jak się nie przewala 50km i nie jeździ na czas np:mazurskie wertepy to czy to były resory czy te poskręcane druty to jedna chwała
a resor w autku do jazdy powinien być prawie prosty co by tyle samo
od pozycji zero mógł się złożyć co rożłożyć
niewierzycie? to wżućcie na GAZA [tylko orginała] ze 400kg i takim na sage przez rów jak już się przekrzyży to zmieżcie do 0,5metra powinno dociągnoć
to jedno a drugie jak się nie przewala 50km i nie jeździ na czas np:mazurskie wertepy to czy to były resory czy te poskręcane druty to jedna chwała
W związku z odłączonym zbiornikiem paliwa (montuje na pace) próby jazdy będą po nowym roku. Części z RR (jedyne dobre w tym samochodzie),Jak to zrobiliśmy - kontówa, pół litra, sapwara, pół litra, potem o kur...., zaś kontówa, potem zaś spawara, potem zaś pół litra, w między czasie 2 wizyty w Krakowie po cześci, potem pół litra, a potem to się nie chce nawet jeździć.misio pisze:opowiedz po krotce jak to zrobiles i jakie wrazenia w czasie jazdy w terenie

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
- Marek Glinka
I czyż robota to nie jest piękna rzeczBĄKU pisze: kontówa, pół litra, sapwara, pół litra, potem o kur...., zaś kontówa, potem zaś spawara, potem zaś pół litra, potem pół litra,

Bąku jak mnie tylko odpuści, to Ci zawsze chętnie pomogę

Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Mosty i rama oryginalna Giezowska, z RR kupiliśmy za grosze pochwy mostów aby wyciąć mocowania na sprężyny i inne tam śmieci czyli drążki i wahacze.
Pomożecie towarzysze? - pomożemy, robota fajna tylko człowiek się strasznie wulgarny staje, pewnie i tak się wszystko popsuje to se z Mareczkiem na rajdzie "ponaprawiamy".
Pomożecie towarzysze? - pomożemy, robota fajna tylko człowiek się strasznie wulgarny staje, pewnie i tak się wszystko popsuje to se z Mareczkiem na rajdzie "ponaprawiamy".

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.