Moderator: Student
... silnik dolnozaworowy 2120 pobieda=gaz69=warszawa=żuk...i tak wiele innych drobnych cześci była kompatybilna miedzy wymienionymi pojazdami przez długi czas.Nikt nie projektował i nie robił nic nowego, wszystko było dopasowywane z pojazdów juz istniejących, ewentualnie niewiele zmieniano...takie to były wspaniałe czasyDziku2 pisze:bębny hamulcowe pasują od żuka??bo coś wierzyć mi się nie chce...
HAndy ja mam pod bokiem sklep z częściami do żuka. Jakbys chciał się o coś dowiedzieć to daj znać , moge zapytać.HAndy pisze:A gdzie znaleźć części od "żuka (ale starego typu)" ?
Ja szukam gaźnika dwugardzielowego z gardzielami o różnych średnicach i odpowiedniego do niego kolektora ssącego. Na odwiedzonych szrotach już nie wiedzą co to żuk, przynajmniej w mojej okolicy.
Bębny hamulcowe to raczej nie pasują od Żuka . Skoro do gazika pasują szczęki hamulcowe od UAZ-a, to chyba i bębny będą pasowały od UAZ-a, ale głowy nie dam.Dziku2 pisze:bębny hamulcowe pasują od żuka??bo coś wierzyć mi się nie chce...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości