Okienko-szyba w plandece
Moderator: Student
Okienko-szyba w plandece
Witam,
mam pytanie, na jakiej wysokości powinna być zamontowana szyba w ramce w plandece z tylu. Np. od górnej krawędzi tylniej klapy ile to powinno być w centymetrach?
Pozdrawiam,
K-68
mam pytanie, na jakiej wysokości powinna być zamontowana szyba w ramce w plandece z tylu. Np. od górnej krawędzi tylniej klapy ile to powinno być w centymetrach?
Pozdrawiam,
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
Witam,HAndy pisze:Czy były różne wersje plandeki ?
Mnie wydaje się że mam oryginalną brezentową a z tyłu nie mam okienka.
ze zdjęć i opisów wynika, że były okienka z tyłu. Mam takie okienko z resztkami z poprzedniej plandeki i na bank od Gaza. Chciałem zamontowac tak, by była najlepsza widoczność z lusterka, ale nie będę kombinował i szukam info o oryginale.
Pzdr,
K-68
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
A przymocuj sobie od wewnątrz tą szybke do plandeki i patrzaj w lusterko ustawione wcześniej, przed założeniem plandeki. Jak je będziesz widział całe w lustrze znaczy że bedzie git.Kuba68 pisze:no tak właśnie myślę, czy to w jakis sposób pomoże, to montowanie.
Przyjme do testu Jackową wysokość, ale i tak popróbuję pokombinować pod swój wzrost.
Pzdr
K-68
Discovery 300 Tdi
http://www.walbrzych4x4.pl/
http://www.walbrzych4x4.pl/
Witam,
kilka prób, trochę k... wypowiedzianych pod nosem i ramka w plandece. Wyszło że Jackowe 35 od góry jest najbardziej optymalne, czyli fabryka miała rację. Reszta to giętkość karku i czujność w lusterkach.
Dzięki z pomoc i do zobaczenia w tylnim okienku
Pozdrawiam,
K-68
kilka prób, trochę k... wypowiedzianych pod nosem i ramka w plandece. Wyszło że Jackowe 35 od góry jest najbardziej optymalne, czyli fabryka miała rację. Reszta to giętkość karku i czujność w lusterkach.
Dzięki z pomoc i do zobaczenia w tylnim okienku

Pozdrawiam,
K-68