kupno gaza
Moderator: Student
kupno gaza
Mam pytanie oglądał ktoś ten samochód z bliska?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7052120
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7052120
Jak masz kasę to bierz, bo jak kupisz Gaza "do zrobienia" to i tak przy gruntownym remoncie sprzętem nie pojeździsz ze dwa lata, a kasą podejdziesz po dyszkę.
Tym śmigasz od zaraz, jeśli wszystko jest tak, jak w opisie.
Pamiętaj jednak, że nic nie daje wiekszej satysfakcji, jak jazda własnoręcznie odbudowanym Gazem, to cholernie wdzięczna maszyna.
Pzdr,
K-68
Tym śmigasz od zaraz, jeśli wszystko jest tak, jak w opisie.
Pamiętaj jednak, że nic nie daje wiekszej satysfakcji, jak jazda własnoręcznie odbudowanym Gazem, to cholernie wdzięczna maszyna.
Pzdr,
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
Witam, poproś o zdjęcia z bliska zwłaszcza progów i tylnej części karoserii - dół, pod tylnymi światłami jakiś taki chyba mocno perforowany. W moim właśnie te elementy były najbardziej zgnite i podłoga również. A odbudowa - jak kolega mówił co najmniej dycha, ja już widzę, że i ją przekroczę. Ale skoro sprzedawca mówi 0 rdzy - tylko brać.
------------------------------------
GAZ 69-1967 RS/M1, Ford Prefect-1947
GAZ 69-1967 RS/M1, Ford Prefect-1947
Może "dzień dobry" jakieś...
A poza tym, że link nie robi i nie chce mi się szukać to najważniejsze - sprawdzić stan RAMY
!!
Obenie to towar deficytowy i w zasadzie nie nadaje się do naprawy - blachy nadwozia i podłoga to drobiazg, ale jeśli rama zgnita to szkoda zachodu i kasy....
Jeśli gaz jest w okolicach Krakowa to daj znać możemy pojechać razem pooglądać
A poza tym, że link nie robi i nie chce mi się szukać to najważniejsze - sprawdzić stan RAMY

Obenie to towar deficytowy i w zasadzie nie nadaje się do naprawy - blachy nadwozia i podłoga to drobiazg, ale jeśli rama zgnita to szkoda zachodu i kasy....
Jeśli gaz jest w okolicach Krakowa to daj znać możemy pojechać razem pooglądać

Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!