Światełka
Moderator: Student
Światełka
Panowie, z czego dopasować garnki, żeby montowanie wkładu było takie jak ma np. uaz? Przeszczep z uaza nie podejdzie, bo za małe. U mnie ramka kolsza ma taki kołnierz, a na niektórych fotkach widać ramkę gładką. Różnica jest tylko w ramce, czy w mocowaniu też?
Prowadziłem beztroskie życie, ale kupiłem gza.
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
pomyśl czy warto kombinować i dobierać, ja mam i pare kompletów sprzedałem źródeł H4 pasujących do garnka Gaza u mnie pasuje i sprzedałem same wkłady chyba dwa komplety i tez im trybiło a koszt wkladu to 40 zł z miejscem na pozycje, a kompletne lampy czyli garnek źródło i obejma przytrzymująca cos kole 90 sztuka.
Jak cos to mogę ci fotki wysłać.
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
teoretycznie można tak zrobic z tym że taka lampa inaczej czytaj źle świeci.wupasek pisze:a zreszta to beztroski nie mozesz zalozyc samych zarowek h4 na gniazdo r2? ja tak zrobilem chociaz mialem zamiar kupic cale wklady h4, ale jak zalozylem zarowki nowe za 6zl sztuka chyba tak jezdze juz z pol roku i daja rade
Inny są klosze to żarówek H4, znaczy szkła maja inna budowe, pozatym panowie niebiescy jak się dopatrzą a w zmotach lubią szukać mogą się czepić

-
- Kontaktowanie:
zarowki
Ja mam halogenowki zalozone do oryginalnych kloszy i dziala a panowie niebiescy jeszcze nigdy nic nie powiedzieli nawet nie patrzyli
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Marcin - gaz, a czy Ty przypadkiem nie jesteś Marcin Rmarcin-gaz pisze:pomyśl czy warto kombinować i dobierać, ja mam i pare kompletów sprzedałem źródeł H4 pasujących do garnka Gaza u mnie pasuje i sprzedałem same wkłady chyba dwa komplety i tez im trybiło a koszt wkladu to 40 zł z miejscem na pozycje, a kompletne lampy czyli garnek źródło i obejma przytrzymująca cos kole 90 sztuka.

Masz więc 50% klientów niezadowolonych

Już wyjaśniam wupasek. Potrzebuje garnek podchodzący do gaza, a od czego to nie wiem. Mam klosze takie jak do uaza i chce je zaadoptować do mojego pojazda. Mocowanie w moich garnkach, to - klosz ma dwie łapki wchodzące w takie zapinki. Klosze, które chce zapodać - trzy łapki idące do tyłu, klosz idzie w taki wkład, a ten wkład dopiero przykręcony do garnka.
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Przepraszam beztroski jesli cos nie tak ale ja miałem takie oto stare wkłady w dwóch gazach

i lampy które mam sam i sprzedałem tobie mnie pasowały bezproblemu, na fotce zreszta widac że jest Oki

a te nowe garnki wyglądaja tak

jeśli cos jest nie tak beztroski to albo ja miałem juz motane garnki w obu Gazach i wtedy przepraszam najmocniej albo u Ciebie jest motane, jeśli możesz sie wstrzymać do poniedziałku to może zorganizuje dla ciebie garnki pod te wkłady co ty masz za jakieś lepsze koszta, albo cos innego wymyślę, poprostu wstrzymaj się do poniedziałku a nie bedziesz narzekał [/img]

i lampy które mam sam i sprzedałem tobie mnie pasowały bezproblemu, na fotce zreszta widac że jest Oki

a te nowe garnki wyglądaja tak

jeśli cos jest nie tak beztroski to albo ja miałem juz motane garnki w obu Gazach i wtedy przepraszam najmocniej albo u Ciebie jest motane, jeśli możesz sie wstrzymać do poniedziałku to może zorganizuje dla ciebie garnki pod te wkłady co ty masz za jakieś lepsze koszta, albo cos innego wymyślę, poprostu wstrzymaj się do poniedziałku a nie bedziesz narzekał [/img]
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
w celu poprawy rankingu na 100 % zadowolonych moge tyle zrobic dla ciebie jesli jestes zainteresowany, że moge udostepnic Ci swoje stare garnki w pełni dobre pasujące pod te wklady (przed chwilka ponownie sprawdziłem).beztroski pisze:Marcin - gaz, a czy Ty przypadkiem nie jesteś Marcin Rmarcin-gaz pisze:pomyśl czy warto kombinować i dobierać, ja mam i pare kompletów sprzedałem źródeł H4 pasujących do garnka Gaza u mnie pasuje i sprzedałem same wkłady chyba dwa komplety i tez im trybiło a koszt wkladu to 40 zł z miejscem na pozycje, a kompletne lampy czyli garnek źródło i obejma przytrzymująca cos kole 90 sztuka.
Jak cos to mogę ci fotki wysłać.5 Jeśli tak, to właśnie jestem jednym z Twoich klientów i ni groma te wkłady nie pasują do gaza. Wkłady od ciebie mają trzy łapki idące w dół (jak w uazie), natomiast u mnie są łapki na boki do mocowania i łapki do regulacji.
Masz więc 50% klientów niezadowolonych

jeśli jestes zainteresowany to poprosze o kontakt.