przeróbki GAZA w Krakowie i okolicach???
Moderator: Student
przeróbki GAZA w Krakowie i okolicach???
czy jest ktos w Krakowie czy okolicach zajmujacy sie przerobkami GAZA 69????
Re: przeróbki GAZA w Krakowie i okolicach???
Ja na ten przykład....
. Tylko terminy mam strasznie długie...

Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
a co chcesz przerabiać
??

Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
dlugie terminy tzn jakie???? chce przerabiac hamulce, dac wspomaganie, w ogole pogadac i dowiedziec sie co mozna pozmieniac do takiej amatorskiej jazdy
Najlepiej zacząć od przywitania się.....bol_bol pisze:(...) w ogole pogadac(...)

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
wrzuć foteJA'JACEK pisze:Najlepiej zacząć od przywitania się.....bol_bol pisze:(...) w ogole pogadac(...)

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
bol_bol pisze:dlugie terminy tzn jakie???? chce przerabiac hamulce, dac wspomaganie, w ogole pogadac i dowiedziec sie co mozna pozmieniac do takiej amatorskiej jazdy
amatorskiej jazdy ...w czym , po czym, gdzie ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
zadzwoń to pogadamy
Mój Tel 502-449-548 juz działam
Ja swojego gaza remontuję czytaj ' przygotowuję do jazdy juz trzeci rok stąd hasło, że terminy mam długiebol_bol pisze:dlugie terminy tzn jakie???? chce przerabiac hamulce, dac wspomaganie, w ogole pogadac i dowiedziec sie co mozna pozmieniac do takiej amatorskiej jazdy

Poczytaj forum, zastanów się co chcesz zrobić. Są dwie szkoły - odbudowa oryginału lub generalnie motanie, ale w granicach rozsądku, żeby bardzo nie zepsuć bo gaz jest piekny sam w sobie. Wybór nalezy do ciebie. jakby co to pisz na priv
Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
ok napewno bede pisal wielkie dzieki:)
wrazie co tez sluze pomoca, przerabiam rozne terenowki....
GazikoLandPatrol z pakietem V8, project 

Z gazami teraz krucho najlepsze jakościowo części pochodziły ze składów z Uljanowska a tam wszystko w pizdu poszło - pozostały tylko podruby z Ukrainy
.

GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
no i magazyny wojskowe.naprawde duzo maja.a magazynier tez potrzebuje dorobiciskra69 pisze:Z gazami teraz krucho najlepsze jakościowo części pochodziły ze składów z Uljanowska a tam wszystko w pizdu poszło - pozostały tylko podruby z Ukrainy.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Nie musi wrzucać foty , żeby mu powiedzieć że klasyka nie ma co niszczyć ( przerabiać ).lbl78 pisze:wrzuć foteJA'JACEK pisze:Najlepiej zacząć od przywitania się.....bol_bol pisze:(...) w ogole pogadac(...)to ci powiemy że nie ma co klasyka niszczyć
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
A mógłby kolega podpowiedzieć jakie magazyny i gdzie ?mayer2 pisze:no i magazyny wojskowe.naprawde duzo maja.a magazynier tez potrzebuje dorobiciskra69 pisze:Z gazami teraz krucho najlepsze jakościowo części pochodziły ze składów z Uljanowska a tam wszystko w pizdu poszło - pozostały tylko podruby z Ukrainy.

Gaz 69 AM, Gaz 704, MW-750
mayer2 pisze:no i magazyny wojskowe.naprawde duzo maja.a magazynier tez potrzebuje dorobiciskra69 pisze:Z gazami teraz krucho najlepsze jakościowo części pochodziły ze składów z Uljanowska a tam wszystko w pizdu poszło - pozostały tylko podruby z Ukrainy.

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
No chyba że ma na myśli strefę przygraniczną na Czukotce.....gri74 pisze:mayer2 pisze:no i magazyny wojskowe.naprawde duzo maja.a magazynier tez potrzebuje dorobiciskra69 pisze:Z gazami teraz krucho najlepsze jakościowo części pochodziły ze składów z Uljanowska a tam wszystko w pizdu poszło - pozostały tylko podruby z Ukrainy.
![]()
![]()
kolejny mit

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
ja czesci do gaza zawsze bralem od goscia ktory zaopatrywal sie w uljanowsku , czesci jakosciowo super - wporownaniu do czesci ktore bralem zbalic
.

GR Y60 + Gaz69 = Meksyk