ciekawy sklep
Moderator: Student
ciekawy sklep
Gaz 69M (E) 1972r.
Re: ciekawy sklep
tak , czasami ma fajne czesci, kupowalem u niego i polecam, wysyla poczta , w starym pergaminowym papierze pamietajacym jeszcze Todora Żiwkowa....
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
rafał , a jak z kosztami wysyłki ? W jaki sposób mozna regulować płatności ? Np. PayPal lub kartą kredytową ?
Pzdr
Ps.
Już znalazłem . Mozna płacić Paypal, a sklep jest w Bułgarii. Ceny są konkretne, ale niektóre rzeczy także ciekawe jakby ktos szybko potrzebował.
Pzdr
Ps.
Już znalazłem . Mozna płacić Paypal, a sklep jest w Bułgarii. Ceny są konkretne, ale niektóre rzeczy także ciekawe jakby ktos szybko potrzebował.
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
W tym roku byłem w Bułarii i w jednej z miejscowości gdzie sie raz zatrzymywalismy, właściciel restauracji i hoteliku miał 3 GAZiki 69. Ogladałem jego 2 auta i rozmawiałem o czesciach. Mówił, że kilka lat temu jakis prominent kupił cały skład centralny z częściami do GAZików i teraz sprzedaje.
Tam w Bułgarii ceny sa niskie i wiekszosc czesci jest dostepna od reki. Jak cos potrzebuje, to tel. i za kilka dni mu przywiozą, np. nowy resor ok. 25lewa (50zł)
Ogólnie to nigdzie nie widziałem tyle GAZików co w Bułgarii
Np. mała wioska, może 20 domów a pod połową stoi GAZ 69
Wszystkie dość zaniedbane, używane na codzień, czesto do ciezkiej pracy. Są to w większości wersje cywilne (niebieskie, piaskowe) ale khaki w większości. Co ciekawe, prawie wcale nie było UAZów 469 i ani jednego Muscela nie widziałem. Pełno UAZów 452 i 452D.
Tam w Bułgarii ceny sa niskie i wiekszosc czesci jest dostepna od reki. Jak cos potrzebuje, to tel. i za kilka dni mu przywiozą, np. nowy resor ok. 25lewa (50zł)

Ogólnie to nigdzie nie widziałem tyle GAZików co w Bułgarii

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
jak bedziesz kupowal to zaloguj sie na jego stronie, platnosc paypal karta jest bez problemu, ale zawsze dodatkowo wyslij maila do niego po zaplaceniu i napisz jeszcze raz co zakupiles bo bywa e ma prolemy z odczytaniem twojego zamowienia, czesci dochodza tak po 14 dniach.. poczta polska,
Części rzeczywiście OK, ale zabiła mnie cena ramki przedniej szyby - jest drozsza nawet od kompletnego nowego reduktora.. Dramat 

Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Koleś ma nawet kompletny wózek boczny do dniepra za 500 jurków- ciekawe ile wyjdzie przesyłka takiego klamotu?
umow sie z nim to ci dowiezie za jakies drobne euro do Wiednia, jeden juz tam dotarl.
http://www.emvhg.hu/borze.php
kolejny ciekawy sklep.... tylko język problematyczny
ciekawa jest zakładka galeria - plac wypełniony dodge 'ami 3/4 tony w wersji sanitarka, dodge'ami WC 63, GMC CCKW itp
http://www.emvhg.hu/kepek_show.php?galid=22
kolejny ciekawy sklep.... tylko język problematyczny

ciekawa jest zakładka galeria - plac wypełniony dodge 'ami 3/4 tony w wersji sanitarka, dodge'ami WC 63, GMC CCKW itp
Gaz 69M (E) 1972r.
- GikroV
-
piotr759 pisze: ciekawa jest zakładka galeria - plac wypełniony dodge 'ami 3/4 tony w wersji sanitarka, dodge'ami WC 63, GMC CCKW itp

UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
To skład we Francji.
W Belgii też takie są. Place zastawione amerykańskim starym sprzetem i wiaty z tonami czesci.
Moi koledzy tam czasem jezdza po graty. Ceny wcale nie jakies kosmiczne
W Belgii też takie są. Place zastawione amerykańskim starym sprzetem i wiaty z tonami czesci.
Moi koledzy tam czasem jezdza po graty. Ceny wcale nie jakies kosmiczne

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)