Moderator: Student
Może i trochu trą... a nie jest to kwestia starości płynuvandall1 pisze:Puchnie od nagrzewania /szczęki nie obcierają?/
Dokładnie.... z tego co wiem to któregoś płynu nie za bardzo oryginalne sowieckie pompki nie lubiąDarek pisze:a ma to duże znaczenie w gazie jaki jest płyn czy R3 czy lepiej jak bedzie ten pomarańczowy DA15
To już na prawdę ostatnie pytanko: ile tego płynu mieści gazikowy układAdampio pisze:Ja od lat uzywam DA1 i nie ma problemow
No wiem że ma.... ale kontrola poziomu płynu i jego wymiana to istne szaleństwo.... niewygodnie jak smok... jeśli jeszcze dodatkowo nie masz uchylnej podłogi w miejscu pompy.... to zapomnijJagoda pisze:Ale przecież ta pompa ma w sobie zbiorniczek na płyn hamulcowy.
no coś ty, da1 - mniam mniam, ślicznie pachnie---Ryba--- pisze:DA-1? A fffffuj. Myszami śmierdzi. Rok temu przeszedłem na DOT-4 i nie ma problemów z wyciekami. Jak masz stare cylinderki to będą ciekły na obojętnie czy masz DA-1 czy R3 czy jakiegoś DOTa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości