szukałem na forum i nie widziałem postu na temat tabliczek znamionowych w gazie 69. Gdzie powinny być umieszczone wszystkie te tabliczki? Mam oryginalną książkę ale nic tam nie jest napisane.

Moderator: Student
Przecież masz je w zestawie od Wikinga, pasują tylko w tym miejscu i nigdzie indziej....wafelo pisze:JA JACEK możesz dać większe zdjęcie po tabliczką z biegami ?
Chodzi mi o te dwie małe.
Brakuje jednej dużej tabliczki z instrukcja obsługi układu chłodzenia oraz malej "Zdiełano w SSSR" na panelu środkowym.
Do GAZika 2-drzwiowego pod tabliczką z biegami i predkościami ma być tabliczka z instrukcja przełaczania kranika zbiorników paliwa.
Wiem, wiem....Piter69A pisze:Brakuje jednej dużej tabliczki z instrukcja obsługi układu chłodzenia oraz malej "Zdiełano w SSSR" na panelu środkowym.
Tylko tak Ci się wydaje...wafelo pisze:wydaje mi się że powinna być na desce rozdzielczej(...)
Być może jest mało koszerna, ale z moich obserwacji wynika że ruscyPiter69A pisze:Tą tabliczkę to możesz zamontować w UAZie
To tak jak i mnie....goralski pisze:(...)jak patrze na jego fotki to nachodzi mnie ochota na oryginała
ale potem idę do garażu i mi przechodzi (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość