Moderator: Student
Jak by bardzo mocno docisnoł to miał by pewne szansewojtekd pisze:sprobuj zakrecic w lewo
Ktoś sie wypowie w tej kwestii?? pasuje czy niet??Kuszman pisze:Mam od nivy. Ciekawe czy by podpasowała. Oddam za czteropak "okocimia black"
Oj znam ja to znam, na pożyczonej korbie to sobie prawie rąk nie pourywałem, kopa daje nie z tej ziemivandall1 pisze:No bezpieczniej w lewo![]()
W prawo jak Ci odbije,to ho ho!Szczególnie jak zapłon za szybki.
I kto to pyta........? Kierowca doskonały korbą nie kręcił.....?Najmłodszy_Gazowiec pisze:ja mam ale nie do oddania. ale mam takie głupiue pytanie?? ajk tym sie posługiwac? w prawo i na chama??? bo nie chce czegos popsuc
te pedagog co dziecko narazasz na obrazenia cialaJA'JACEK pisze:I kto to pyta........? Kierowca doskonały korbą nie kręcił.....?Najmłodszy_Gazowiec pisze:ja mam ale nie do oddania. ale mam takie głupiue pytanie?? ajk tym sie posługiwac? w prawo i na chama??? bo nie chce czegos popsuc
Pamiętaj...samochód musi być na biegu, i ustaw się tyłem do auta
tak aby korbę mieć między nogami
Kuszman pisze:Piepszysz pan panie MOC. Jak mi pizdło to tydzien później miałem jeszcze problemy z utrzymaniem piwa.
NIewiem w jaki sposób, ale mimo tego ze sprzęgło kłowe niby powinno to uniemozliwic to i tak korba potrafi czasem wykonac dziwne ruchy.
Niech sie N_G lepiej niebierze za korbe bo go zabije i bedzie na nas.
Ledwo przeżyłem atak śmiechuJA'JACEK pisze:I kto to pyta........? Kierowca doskonały korbą nie kręcił.....?Najmłodszy_Gazowiec pisze:ja mam ale nie do oddania. ale mam takie głupiue pytanie?? ajk tym sie posługiwac? w prawo i na chama??? bo nie chce czegos popsuc
Pamiętaj...samochód musi być na biegu, i ustaw się tyłem do auta
tak aby korbę mieć między nogami
MOC pisze:Kuszman pisze:Piepszysz pan panie MOC. Jak mi pizdło to tydzien później miałem jeszcze problemy z utrzymaniem piwa.
NIewiem w jaki sposób, ale mimo tego ze sprzęgło kłowe niby powinno to uniemozliwic to i tak korba potrafi czasem wykonac dziwne ruchy.
Niech sie N_G lepiej niebierze za korbe bo go zabije i bedzie na nas.
sam pan panie Kuszman pieprzysz, przy dobrym sprzegle klowym (dobre znaczy nie dotykane przez jakiegos mechanika pomyslowego dobromira) naprawde trzeba byc "szczesciarzem" zeby dostac korbaaczkolwiek nie napisalem ze sie to nie zdarza
gdzieś mi się warlała ,ale była od żuka i pasowała do uaza, używałem jej tylko do regulacji zaworów, jak by co, to poszukamluk pisze:Przydała by mi się korba rozruchowa. Do dostania na szrocie bez problemu??? Czy szukać gdzie indziej?? Może ktoś ma i za browca odda![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości