Gaz na patrolu.
Moderator: Student
Gaz na patrolu.
No właśnie, jak w temacie. Zna ktoś zmote gaza na kompletnym podwoziu patrola?
Prowadziłem beztroskie życie, ale kupiłem gza.
- SebastianS
-
beztroski pisze:A orientuje sie ktoś jak jest z szerokością mostów? Podobno są węższe. Nie powoduje to tarcia o nadkola? No i jak z kształtem ramy. Dużo gimnastyki żeby położyć bude na nią?
Pewnie będzie tarło - Chermol mosty patrolowe zapodawał, to jakieś dystanse cudował tam, zresztą jest to opisane na stronie. A jak z całym podwoziem to nie wiem, ale patrol sam w sobie jest mocno do gieza konstrukcyjnie podobny, nawet rame ma w podobnym kształcie, więc udać się powinno. W rykach jest człowiek, który ma muscela na patrolu i strasznie mi się ta jego bryczka podoba

Jeśli to ma być kładziona buda od gazika na ramę od innego sprzętu to można pomyśleć nad innym rozwiązaniem. Prawie identyczny rozstaw osi ma Toyota 70-tka. Znam przypadek takiego przeszczepu i super to wygląda a jeszcze fajniej jeździ...
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
ja cie prosze...SebastianS pisze:Zakurwiście małe kółka
nie wywołuj spazmów śmiechu następnym razem nieostrzezenie

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
- SebastianS
-
- SebastianS
-
Oczywiście, że można pomyśleć nad innymi rozwiązaniami, ale ja znalazłem w niemcowni akurat walonego patrola.Silvestr pisze:Jeśli to ma być kładziona buda od gazika na ramę od innego sprzętu to można pomyśleć nad innym rozwiązaniem. Prawie identyczny rozstaw osi ma Toyota 70-tka. Znam przypadek takiego przeszczepu i super to wygląda a jeszcze fajniej jeździ...
Prowadziłem beztroskie życie, ale kupiłem gza.